- Berichten
- 138
Goedemiddag mensen,
Wij gaan binnenkort een winterBBQ houden en we willen 16 spareribs klaar gaan maken . Aangezien deze indirect worden gegrild wordt de plek op de grill bijna gehalveerd.
We beschikken over 2 BBQ's . Nu de vraag hoe kunnen we dit het beste aanpakken aangezien ze 4 tot 6 uur op de BBQ moeten en we toch rond de zelfde tijd willen eten.
Eerst een gedeelte voorgrillen en dan daarna afgrillen ?
Horen het graag.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Wij gaan binnenkort een winterBBQ houden en we willen 16 spareribs klaar gaan maken . Aangezien deze indirect worden gegrild wordt de plek op de grill bijna gehalveerd.
We beschikken over 2 BBQ's . Nu de vraag hoe kunnen we dit het beste aanpakken aangezien ze 4 tot 6 uur op de BBQ moeten en we toch rond de zelfde tijd willen eten.
Eerst een gedeelte voorgrillen en dan daarna afgrillen ?
Horen het graag.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk