Beef en Steak

Beer can burger

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
497
Vulling gemaakt van ui paprika en tomaat,nadat dit afgekoeld was cheddar kaas er door
IMG_9903.jpeg


Dan t gehakt met blikje gevormd en gevuld,ontbijtspek er om heen samen met wat kruiden

IMG_9905.jpeg
IMG_9906.jpeg


Uurtje op 150 indirect en toen nog wat cheddar er over en smullen maar

IMG_9908.jpeg


IMG_9912.jpeg


Erg lekker,volgende x wat meer op smaak brengen,is hier wat lastig ivm twee verschillende soorten smaak maar ga t zeker nog eens maken
 
Lekker hoor!

Wil je het gehakt of juist de vulling meer op smaak brengen?
 
Leuk gerechtje!

Misschien dat ik niet helemaal heb opgelet bij de presentatie, maar waarom heet het een beercan burger, je drinkt er een blikje bier bij neem ik aan? ๐Ÿ™ƒ
 
Oei das niet best chemoโ€™s.

Sterkte..
 
Beide zzzjon maar door chemo van mn vriendin is t lastig de juiste hoeveelheid te vinden ivm smaakwisselingen

Sterkte.

Ik zou denk ik eerst zorgen dat je het gehakt lekker op smaak hebt en daarna evt met de groentes finetunen.


Misschien dat ik niet helemaal heb opgelet bij de presentatie, maar waarom heet het een beercan burger, je drinkt er een blikje bier bij neem ik aan? ๐Ÿ™ƒ

De naam komt omdat je met een blikje bier de holte maakt voor de vulling.
Dus net zoals bij de bcc als hulpstuk.
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Lekker man. Ik dacht eerst even dat jij moeilijk grote burgers had gemaakt. Optische illusie met die small kamado. Haha
 
Lekker man. Ik dacht eerst even dat jij moeilijk grote burgers had gemaakt. Optische illusie met die small kamado. Haha
Nee joh is de bastard mini ๐Ÿ˜‚lijkt heel wat maar past bijna niets op.
Wel heel makkelijk voor een saus op te maken of bv een beenhammetje mits niet te groot
 
Terug
Bovenaan Onderaan