Beef en Steak

Steak en brood

 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.737
Deze namiddag een mooi stuk rund vlees op de Q.
Eerst wat gerookt met eik aan 120 grC
Bij een 40 grC kerntemperatuur eraf en rusten onder alu folie.
Intussen de Q temperatuur naar 230 grC
Dan het vlees even op gietijzeren rooster grillen.
Vind wel dat er raar vocht uit het vlees kwam, denk alweer geïnjecteerd vlees.
Na de steak nog snel een brood gebakken aan 210 grC, ongeveer 45 minuten.

IMG_20251007_181135052.jpg


IMG_20251007_171553812.jpg


IMG_20251007_160320328.jpg


IMG_20251007_154452004.jpg


IMG_20251007_153336255.jpg


IMG_20251007_150446167.jpg


IMG_20251007_143620710.jpg
 
Lekker!

Ik denk ook dat het geïnjecteerd is geweest, zeker gezien de hoeveelheid van vocht en eiwitten die gestold zijn.
 
Er kwamen inderdaad vocht en eiwitten uit het tijdens roken.
Na het afgrillen was het wel een lekker stuk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan