Paola
Vuurmaker
- Berichten
- 80
Na de workshop van gister, wilde alweer wat op de grill doen, kip
De kippenbouten heb ik met THE RUB gemasseerd en indirect laten grillen totdat een kerntemperatuur van 80 graden hadden bereikt. Dat duurde ongeveer 40 minuten. Geserveerd met een aardappel salade (recept van Lekker en Simpel) en maรฏsbrood.
Zo smaakvol en zo comfortabel
Fijne avond
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			
De kippenbouten heb ik met THE RUB gemasseerd en indirect laten grillen totdat een kerntemperatuur van 80 graden hadden bereikt. Dat duurde ongeveer 40 minuten. Geserveerd met een aardappel salade (recept van Lekker en Simpel) en maรฏsbrood.
Zo smaakvol en zo comfortabel

Fijne avond
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		


 als ik indirect maakt is meer sappiger en minder droog, het bot valt uit elkaar. Zo lekker
 als ik indirect maakt is meer sappiger en minder droog, het bot valt uit elkaar. Zo lekker 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		