Paola
Vuurmaker
- Berichten
 - 80
 
Voor het eerst pizza op de bbq gemaakt en was verrukkelijk.
De BGE met conveggtor op 250 graden aangemaakt.
De pizzadeeg heb ik gemaakt de recept van de website van Eef kookt zo.
De recept van de Tomatensaus, The pizza sauce of your dreams is van de book van Dennis Presscott “eat delicious”
En samen met de kinderen belegd met verschillende toppings zoals mozzarella, geraspte kaas, paprika, ui, olijven, chorizo, salami en ham.
Op de vega pizza heb ik het vlees vervangt met mais en monchou.
Geslaagd en wil ik niet meer op andere manier pizza maken. Zo lekker!
Fijn weekend
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			De BGE met conveggtor op 250 graden aangemaakt.
De pizzadeeg heb ik gemaakt de recept van de website van Eef kookt zo.
De recept van de Tomatensaus, The pizza sauce of your dreams is van de book van Dennis Presscott “eat delicious”
En samen met de kinderen belegd met verschillende toppings zoals mozzarella, geraspte kaas, paprika, ui, olijven, chorizo, salami en ham.
Op de vega pizza heb ik het vlees vervangt met mais en monchou.
Geslaagd en wil ik niet meer op andere manier pizza maken. Zo lekker!
Fijn weekend
			
				Laatst bewerkt: