- Berichten
- 3
Afgelopen vrijdag een vrije dag genomen, dus deze goed benut!
Gekozen voor de koreaanse pulled pork via het Noskos recept.
2,8kg procureur bij de slager gekocht.
Beetje trimmen, en de Gochujang erop
0800uur; bbq aan en koffie! Incl photo bomber
0900uur; Procureur erop, probe erin en wachten maar
1400uur; bark checken, inpakken en zelf hydrateren
1612uur; PP 92 graden bereikt, boterzacht dus eraf en uitwasemen.
Intussen binnen de zelfgemaakte koreaanse bbq saus opgewarmd;
18:00; pullen en de saus erdoor mengen.
Geserveerd op een sesam broodje met huisgemaakte kimchi mayonaise en koreaanse bbq saus Link.
Gekozen voor de koreaanse pulled pork via het Noskos recept.
2,8kg procureur bij de slager gekocht.
Beetje trimmen, en de Gochujang erop
0800uur; bbq aan en koffie! Incl photo bomber
0900uur; Procureur erop, probe erin en wachten maar
1400uur; bark checken, inpakken en zelf hydrateren
1612uur; PP 92 graden bereikt, boterzacht dus eraf en uitwasemen.
Intussen binnen de zelfgemaakte koreaanse bbq saus opgewarmd;
18:00; pullen en de saus erdoor mengen.
Geserveerd op een sesam broodje met huisgemaakte kimchi mayonaise en koreaanse bbq saus Link.