Beef en Steak

PP sessie

 

Braaiert

Tondelzoeker
Berichten
3
Afgelopen vrijdag een vrije dag genomen, dus deze goed benut!

Gekozen voor de koreaanse pulled pork via het Noskos recept.

2,8kg procureur bij de slager gekocht.
IMG_1937.jpeg


Beetje trimmen, en de Gochujang erop


IMG_1941.jpeg


0800uur; bbq aan en koffie! Incl photo bomber
IMG_1939.jpeg


0900uur; Procureur erop, probe erin en wachten maar
IMG_1942.jpeg

IMG_1945.jpeg


1400uur; bark checken, inpakken en zelf hydrateren


IMG_1954.jpeg


1612uur; PP 92 graden bereikt, boterzacht dus eraf en uitwasemen.

IMG_1951.png
IMG_1955.jpeg


Intussen binnen de zelfgemaakte koreaanse bbq saus opgewarmd;


IMG_1960.jpeg


18:00; pullen en de saus erdoor mengen.


IMG_1962.jpeg


Geserveerd op een sesam broodje met huisgemaakte kimchi mayonaise en koreaanse bbq saus Link.
 
Mooie bereiding Jeremy!

Ziet er goed uit!
Ik moet deze versie toch ook echt eens gaan maken..
 
Kleine tip, tussen 14u en 18u 1 kleine hydratatie is te weinig, een beetje meer aandacht aan je lichaam schenken :p

Ziet er wel een heerlijke varkentje uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan