Beef en Steak

Nieuwe Kamado, Monolith One.

Zo heeft iedereen inderdaad z'n manier van werken. Het is natuurlijk geen must. Er zijn genoeg kamado's zonder. Zelf vind ik het wel erg fijn.
 
Zo heeft iedereen inderdaad z'n manier van werken. Het is natuurlijk geen must. Er zijn genoeg kamado's zonder. Zelf vind ik het wel erg fijn.
Gelukkig heeft Monolith nog steeds modellen met de chipfeeder beschikbaar.
 
Precies dat, waarom zou je met chips werken in een kamado, kan alleen maar lucht gaan lekken.
 
Een mooie bbq, veel plezier ermee!
 
Even snel een paar dikgesneden ribkarbonades gemaakt. Grieks gekruid en indirect tot 58 graden. Daarna aan elke kant 1,5 minuut afgegrild op gietijzer. Frietjes en sla erbij. Simpel maar het heeft goed gesmaakt.
IMG_1265.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan