Beef en Steak

Weer eens spareribs op de BBQ

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
12.072
Ik had al een tijdje geen ribs gemaakt en vroeg me af of ik het nog kon 😜

Het ging vrij aardig, ik had alleen geen lichtbruine basterdsuiker meer in huis. Dus donkerbruine gebruikt waardoor ze iets donkerder uitvielen dan ik graag wil. Maar daar smaken ze niet minder om hoor 😁

En ik had ook nog een close up foto gemaakt waardoor ik me realiseerde dat ik mee kon doen aan de fotowedstrijd 🥳

R0000732.jpeg
R0000737.jpeg
R0000745.jpeg
 
Je bent het inderdaad niet verleerd, ziet er heerlijk uit
 
Die close up is in ieder geval echt heel close up ;-).
 
Vond die foto met sluip reclame ook wel mooi 😄.
 
Vond die foto met sluip reclame ook wel mooi 😄.
Ik ken de grote meester niet persoonlijk maar heb al zoveel beeldmateriaal van hem gezien dat ik wel durf te beweren dat er helemaal niks sluiks aan die reclame is ;)
 
Lekker hoor!

Ribbels gaan er altijd wel in.
 
Lekker Dennis😋

Voor die close-up foto heb ik in ieder geval geen bril nodig 🤣
 
Heerlijke foto's....... ze zijn alleen beetje donker. 🤣 die ribs
 
In plaats van honing gebruik ik bij het inpakken wel eens appelstroop, dan worden de ribben ook wat donkerder maar de smaak is uitstekend en daar draait het tenslotte om.
 
Zien er heerlijk uit. Of ie het nog wel kon…..? 🤣
Hoeveel filmpjes staan er van spareribs van jou op internet en YouTube?
 
Ohh dat is ook een goed idee, ga ik ook eens proberen
Ik laat de roomboter op kamertemperatuur komen en maak er samen met basterdsuiker en stroop een papje van waar ik de ribben mee bestrijk.
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Volgens mij kun je dit nog wel aardig!! Ziet er iig heerlijk uit.
 
Lekker Dennis. Je kunt het nog als de beste.
Had ze zelf ook al lang niet meer gemaakt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan