Beef en Steak

Pulled pork in het groot, een kijkje bij mij in de keuken

Heel leuk om te lezen.
 
Is een Rational Icombi Pro, de opvolger van het Selfcooking Center.

De reden dat we een lagere kern aanhouden is dat het vlees na het bereiken van de kern in de bereidingsruimte wordt warm gehouden in een vochtig klimaat, om uitdroging te voorkomen en met wat zwarte magie wordt er voor gezorgd dat je zo weinig mogelijk vochtverlies hebt. In andere bereidingen kan je deze functie gebruiken om vlees te laten rusten, of om even warm te houden totdat je het meegeeft, hier gebruiken we het als onderdeel van de garing. Daarnaast wordt de pp later nog verder verwerkt, dan wel in een buffet, catering of a la carte toepassing. Als we hem naar een hogere kerntemperatuur zouden brengen hou je aan het einde snot over.
Dat is leuk speelgoed zo een Rational Icombi Pro, Als ik plaats had in de keuken thuis had ik de kleine versie wel willen hebben.
Een mooie veelvuldige machine is het.

Duidelijk A3N!
Met die hoeveelheden wat je in je restaurant verwerkt is dat eigenlijk wel logies.
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Dat is leuk speelgoed zo een Rational Icombi Pro, Als ik plaats had in de keuken thuis had ik de kleine versie wel willen hebben.
Een mooie veelvuldige machine is het.

Duidelijk A3N!
Met die hoeveelheden wat je in je restaurant verwerkt is dat eigenlijk wel logies.
De kleine machine hebben we ook staan. Ondersteund helaas alleen niet het smoker pakket. We gebruiken hem voornamelijk tijdens de lunch.

Ze worden ook wel eens in thuiskeukens ingebouwd, je moet alleen wel een stevige stroomvoorziening organiseren 😶.
 
Ze worden ook wel eens in thuiskeukens ingebouwd, je moet alleen wel een stevige stroomvoorziening organiseren 😶.
Ja dat zou leuk zijn voor thuis, ik denk alleen dat de me afschieten met het stroomverbruik🤣
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Bedankt voor het delen. Interessant
 
  • Leuk
Waarderingen: A3N
Ja dat zou leuk zijn voor thuis, ik denk alleen dat de me afschieten met het stroomverbruik🤣
Ja het zijn leuke spullen, maar zo’n keuken trekt alles bij elkaar een hoop energie. We hebben tegen de 60 zonnepanelen liggen en daarmee wekken we om en nabij een derde van ons verbruik mee op.
 
Terug
Bovenaan Onderaan