Robbert_vdB
Tondelzoeker
- Berichten
- 13
Beste leden,
Zoals de meesten van jullie ben ik een fervent bbq'er maar ik zit met een probleem. Het gebeurt me nog wel eens dat bij grotere stukken vlees mijn gewenste garing
veel sneller bereikt is dan ik hoopte en hierdoor kom ik wel eens met andere gerechten in de knoei. Is er een vuistregel die ik kan gebruiken bij mijn bereiding?
Ik zal een voorbeeld schetsen: Ik heb een picanha van ongeveer 1,5 kg en wil een kerntemp halen van 54 graden. Kan ik bijvoorbeeld dan zeggen een uur garingstijd per kilo?
Ik hoor graag van jullie
Thanks,
Robbert
Zoals de meesten van jullie ben ik een fervent bbq'er maar ik zit met een probleem. Het gebeurt me nog wel eens dat bij grotere stukken vlees mijn gewenste garing
veel sneller bereikt is dan ik hoopte en hierdoor kom ik wel eens met andere gerechten in de knoei. Is er een vuistregel die ik kan gebruiken bij mijn bereiding?
Ik zal een voorbeeld schetsen: Ik heb een picanha van ongeveer 1,5 kg en wil een kerntemp halen van 54 graden. Kan ik bijvoorbeeld dan zeggen een uur garingstijd per kilo?
Ik hoor graag van jullie
Thanks,
Robbert