Jim
Tondelzoeker
- Berichten
- 15
Ik worstel nog een beetje met wanneer ik het vlees erop gooi en de deksel dicht doe.
Is het verstandiger om eerst de briketten in de weber te doen, de deksel te sluiten en op temperatuur te laten komen en dan het vlees erop te leggen? Ik merk dan dat bij het openen van de deksel weer veel temperatuur verloren gaat.
Of kun je beter de briketten erin doen en dan direct het vlees op de bbq leggen en de deksel erop doen? Ik hoor dit weinig maar dat scheelt wel één keer minder aan de deksel zitten.
Ik hoor graag wat jullie ervaringen zijn.
Is het verstandiger om eerst de briketten in de weber te doen, de deksel te sluiten en op temperatuur te laten komen en dan het vlees erop te leggen? Ik merk dan dat bij het openen van de deksel weer veel temperatuur verloren gaat.
Of kun je beter de briketten erin doen en dan direct het vlees op de bbq leggen en de deksel erop doen? Ik hoor dit weinig maar dat scheelt wel één keer minder aan de deksel zitten.
Ik hoor graag wat jullie ervaringen zijn.