Beef en Steak

Gevulde bavette met groene asperges

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
448
Een stukje bavette van de ah om te proberen
Lekker gevuld met van alles
Er voor gekozen om het iets platter te slaan voor een snellere haring omdat de vrouw helaas niet van rood vlees houd
IMG_8415.jpeg


Hierbij groene asperges gemaakt,asperges in de knoflook olie waardoor de pezo en uien granulaat lekker bleef plakken.
Laatst met een weekendje Texel de whiskey garlic creamsaus ontdekt en man wat is dat lekker met een scheutje Jack Daniels er in


IMG_8419.jpeg


Heerlijk maaltje voor de zaterdagavond,de groene asperges voor t eerst gebruikt op de bbq en dat gaat zeker vaker voorkomen.
Minpuntje is dat ik de vulling van de bavette aardig kwijt was en het ook niet erg in smaak kon terug vinden


IMG_8423.jpeg


Iedereen een fijn weekend 👍

Ps tip!mocht je saus over hebben in je pan schroom niet en haal hier een wit kadetje door heen……hemels🤪
 
Laatst bewerkt:
Als je de rollade doorsnijd naar twee pinwheels kan je verschillende garingen doen. Happy wive, happy live 😁.

Saus klinkt goed! 😋
 
Ziet er heerlijk uit!
En de naam van de saus belooft ook veel goeds. Heb je die zelf gemaakt? Wat is het recept?
 
Daar zou ik thuis de handen mee op elkaar krijgen.
 
Kan t recept in t Nederlands niet echt vinden maar moet zo ook lukken,echt de moeite waard.
Voor de whiskey heb ik Jack Daniels die bij de Gall en Gall in die kleine shot flesjes zit
 
Niets mis mee. Smakelijk.
Inderdaad pinwweels @A3N geven wat meer opties.
 
Terug
Bovenaan Onderaan