- Berichten
- 603
Het was weer eens tijd voor een lekkere burger van de BBQ. En met het thema van deze maand toch maar eens de burger wat aankleden.
Het regende een beetje maar dat mocht de smaak niet drukken.
Eerst mooie burgers gekruid en gevormd. En de kamado aangestoken. Daarna wat groente gesneden als garnering en de burger lekker bakken. Heel erg basic.
Nadat de burgers eraf kwamen broodje mooi opmaken met de gesneden groentjes, plakje kaas en wat olijf en dan krijg je dit Griezelige/Grappige monstertje.
Normaal lust onze oudste geen sla en kaas op de burger maar hij maakt dit keer een uitzondering en at hem met smaak op
Het regende een beetje maar dat mocht de smaak niet drukken.
Eerst mooie burgers gekruid en gevormd. En de kamado aangestoken. Daarna wat groente gesneden als garnering en de burger lekker bakken. Heel erg basic.
Nadat de burgers eraf kwamen broodje mooi opmaken met de gesneden groentjes, plakje kaas en wat olijf en dan krijg je dit Griezelige/Grappige monstertje.
Normaal lust onze oudste geen sla en kaas op de burger maar hij maakt dit keer een uitzondering en at hem met smaak op
Laatst bewerkt: