BasBQ
Beef en Steak

Vraagje over deksel Weber Kamado en uitlijning.

Bachhimself

Tondelzoeker
Berichten
15
Sinds gisteren ben ik in het bezit van een Weber Kamado E6. Nu zag mijn BBQ maatje dat achter bij het deksel meer ruimte is als aan de voorkant. Is dat normaal of kan ik het deksel naar voren plaatsen op een manier die ik nog niet gevonden heb.

Het verschil is ongeveer 1.5/2 cm ruimte achter die over is en voor 0.5 cm ruimte die over is. Dit is de ruimte die je voelt als je met je vinger onder de rand van deksel voelt. Aan de zijkanten zit hij wel goed uitgelijnd.
 
Ik zou hem eerst eens heet maken en kijken of er ergens rook lekt.

Je kan ook de bouten in het rood losser draaien, je deksel stellen en alles weer vast zetten. Van de dingen in het geel zou ik afblijven.

IMG_1146.jpeg
 
Dank je BB Charlie. Ik ga eerst idd even testen om te zien wat er gebeurd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan