Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hey,
Na enkele keren pizza's gemaakt te hebben op de DIY bbq/pizza oven was het nu tijd voor iets anders.
Ik wilde beginnen met iets gemakkelijks :giggle: Smash Burgers! En wat waren die lekker! Gaan we binnenkort nog eens doen!
Ik had een kleine grillplaat besteld via BOL. natuurlijk te...
Als ik de bollen maak en ik leg ze daarna weg voor te rijzen, zakken ze inderdaad in elkaar. Ik dacht dat dat normaal was :unsure:
Wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn?
Wat het deeg betreft, gebruik ik deze: https://www.colruyt.be/nl/producten/50976
Bedankt!
Dankjewel!
Wat de hete lucht betreft, ja dat is inderdaad een nadeel van dit 'ontwerp' :D
Gisteren opnieuw pizza's gemaakt met de overschot van toppings en de 4 kazen was deze keer meer 'Less' :LOL:
Ditmaal wel kant en klare bodems gebruikt, want die had ik gekocht als backup plan voor...
De eerste keer gebruikte ik hout dat ik heb liggen om de kachel aan te steken.. Dat gaf veel warmte maar geen lekkere smaak. Ook de kleur van de korst was niet zo mooi. Het eikenhout geeft een milde, aangename rooksmaak af en produceert relatief weinig rook en vonken.
Ik heb geprobeerd om het...
Goedemorgen!
Onlangs bouwde ik zelf een Pizzaoven/smokey mountain. Dat topic kan je bij DIY terugvinden ;)
De eerste keer dat ik zelf pizza's bakte, op basis van eigen deeg en tomatensaus, was de Hawaii voor m'n dochter te rokerig. Idem voor de BBQ Chicken.
Ook had ik heel veel last met de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.