Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Fijne vrienden,
Mijn lieve vrouw is een avondje eten met collega’s en dus mocht ik voor mijzelf zorgen.
Turkse broodjes gehaald, paprikaatjes, uitje poffen, pittige worstje op de bbq en een tsadziki gemaakt: heerlijk! En wederom op de WGA; wat een geweldig ding is dat!
mijn optie voor je licht-ongebruikelijke keuze voor een multi-inzetbare bbq die op de fiets meegenomen kan worden zou het volgende zijn:
- zet een dubbel standaard (moederfiets-standaard op je fiets.
- koop een opklapbaar aluminium campingtafeltje. Of gewoon een stukkie hout.
- meubel dat...
Ziet er helemaal prima uit! Ik ben benieuwd naar die 10 uur in de oven. Deed het ook iets met de smaak? En wat deed het met de textuur? Je schrijft ‘iets steviger’, maar krijgt het nog haar ‘stoofvleesstructuur’ wanneer je er in bijt?
Fijne vrienden,
Wederom een WGA- feestje. Ditmaal eenvoudig en lekker: cheeseburgers.
Kun je verder weinig van zeggen. Ui langzaam gegaard. Big Mac saus erbij (https://www.eefkooktzo.nl/big-mac-saus/) en gewoon lekker eten.
Fijne vrienden;
Dit weekend op de WGA: een boel lekkers.
Met ecobrasa briketten. Omdat die zo geweldig hitte vasthouden en mooi branden.
Eerst een paar paprika’s mild geblakerd. Vel eraf en bij de sjalot in een bakkie. Gepofte knoflook en wat verse kruiden uit de tuin erbij: niets meer aan...
Tof zeg! Echt anders dan de rendang-recepten die ik doorgaans gebruik én van de bbq is altijd top. Ik hou van de rook-toevoeging die bijdraagt aan de diepte van de smaak: heerlijk bij het frisse zuur en de neutraliserende rijst. Thanks!!
Hoi allemaal,
Tja; het moet gezegd worden: de WGA is een feest!
Natuurlijk ben ik dolblij met de bastard large. Maar een klein rooksessietje of een piepklein grill-rondje is toch echt ideaal op zo’n WGA.
Dus: dolblij met deze gezinsuitbreiding!
Nog 2 stukjes kippendij en 2 biefstukjes over. Goed voor de lunch!
Is verder niet veel meer over te melden dan: ‘Stokkies’. Beetje zuur, beetje pindasaus, boterhammetje erbij. Niets meer aan doen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.