BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Wietsehm

  1. Wietsehm

    Me handen jeuken nu al

    Welkom! Wat dacht je kan kippenpootjes? Lekker kruiden eroverheen en indirect op temperatuur brengen tot zo een 72 graden. Beetje rookhout in je kamado gooien. Heerlijk!
  2. Wietsehm

    Gegrilde Dorade

    Portugese dingen! Altijd lekker!!!
  3. Wietsehm

    Rotisserie grillmand

  4. Wietsehm

    Cheese Variatie Ratatouille (met Runderlende)

    Je fotos zijn top! En de ideeen zeker ook! Ik leen de Ratatouille!
  5. Wietsehm

    Rotisserie grillmand

    Check @Reem zijn lijntjes eens. Geweldig! https://www.bbqgenootschap.nl/threads/shoarma-calzone-wij-bestellen-nooit-meer.26719/
  6. Wietsehm

    Bbq ROOKie

    Mooi Apparaat! Welkom.
  7. Wietsehm

    Italiaanse bolletje gevuld met ei en tomatensaus

    leuk gemaakt zeg! Gaaf om te zien!
  8. Wietsehm

    Weber 57

    Ik ‘snake’ erg graag op mijn weber (zelf een imitatie). Gaat prima! Al een paar maal pulled pork en spareribs gedaan. Geen enkel probleem en erg economisch met ecobrasa kokosbriketten. Een kamado lijkt mij erg gaaf! Ik begon dit jaar met bbq’en, wil eerst eens uitvinden of dat bbq’en op kolen...
  9. Wietsehm

    Texas style Chuck roast

    Stiekem wordt ik gewoon blij als ik zie dat de groentes ook met zorg zijn klaargemaakt.
  10. Wietsehm

    Snowy Valentine Carnavals Ribs ❄️❤️🎊

    Gewoon schitterende foto's. Leuke compilatie. Mooie groenten. Leuk!
  11. Wietsehm

    Nieuw lid!

    Grill-ketels; altijd mooi! Welkom en enjoy!
  12. Wietsehm

    De Winterburger

    Heerlijke Jord-birger. Top!
  13. Wietsehm

    1e x kipgyros aan 't spit.

    Jaloersmakend mooi! Gaaf man. Echt top
  14. Wietsehm

    Buikspek; wat speklap rules!!

    Heeft iemand wel eens pulled pork van buikspek gemaakt? Die tip kreeg ik ook laatst 😋
  15. Wietsehm

    buitenkeuken voor de WMT 57

    Waarom "of"? Die kunnen toch gewoon alle twee erin?
Bovenaan Onderaan