Beef en Steak

Recente inhoud door Wietsehm

  1. Wietsehm

    Van alles en nog wat

    Ik heb een deep dish gemaakt in die skillet. Lekker vergevingsgezind.
  2. Wietsehm

    Van alles en nog wat

    Lieve vrienden, Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets toevoegde op dit forum. Het kwam er gewoon niet van… Natuurlijk is er een boel gebeurd. Leuke feestjes, gewone avondjes, gerecht die op het gasfornuis konden toch op de kamado bereid. Het leven is een groot feest. Ik vroeg voor...
  3. Wietsehm

    Griekse burgers

    https://rutgerbakt.nl/brood-recepten/brioche-bolletjes/
  4. Wietsehm

    Griekse burgers

    Beste BBQ’ers, Het was toch even twijfelen; was dit nu een slow of fast gerecht? Het vlees ging snel, maar het brood duurt toch altijd even. Ik had zin in Griekse stijl burgers gevuld met kaas. Met ui, olijf, zongedroogde tomaat, peterselie, tijm en een klein beetje mediterrane kruidenmix van...
  5. Wietsehm

    Gerechtje volledig op de Bastard

    Hoi Vrienden, De afgelopen weken heb ik mij gestort op een van mijn andere hobby’s; ik ben op de motor naar de Noordkaap geweest. Schitterend, geweldig maar zonder kamado. Dus gelijk maar even ‘bij-koken’. 😊 Ik wilde de hele maaltijd graag op de Bastard koken. Krieltjes koken, deze indirect...
  6. Wietsehm

    Kip van het spit

    Vrienden! Al even een spit in huis maar na de buikspek niet meer gebruikt. Het is ook een gedoe; kiezen tussen alle gerechten en bbq-gadgets. Maar vandaag was het dan zo ver: kip van het spit. Vrijdagochtend kip in een natte pekel. Zaterdagochtend droog gedept en in de droge rub. Kamado aan...
  7. Wietsehm

    Bavette rollade met gegrilde aubergine, naan en tzadziki

    Vrienden, het naan-recept: https://www.eefkooktzo.nl/zelf-naanbrood-maken-knoflook-en-yoghurt/ Ik gebruik deze graag. Werkt altijd. Experimenteer gerust met kruiden in je deeg. Omdat het altijd lekkerder kan! Bij mij komt de hele kleur door pittige curry-kruiden.
  8. Wietsehm

    Bavette rollade met gegrilde aubergine, naan en tzadziki

    Vrienden van het vuur, Er valt weinig meer over te zeggen na de titel, anders dan dat de pesto altijd het lekkerst is van een vers bosje basilicum en de tzadziki altijd het lekkerst is van griekse yoghurt. Maar dat is allemaal geheel persoonlijk. Ik had bavette nog nooit zo gemaakt. Maar wat...
  9. Wietsehm

    Gerookte knoflook

    Hou je ons op de hoogte? Wat doen ze bij de eerste consumptie, hoe lang blijven ze lekker, koelkast of voorraadkast, smaakontwikkeling met de tijd? Top!!!
  10. Wietsehm

    Zwijnenschenkel met zoete aardappelpuree en prei. Maar dan van de Bastard!

    Nope. Gewoon gepoft, uitgelepeld, geraspte kaas en een beetje paprikapoeder en zout erbij. Beetje naar smaak. 👌
  11. Wietsehm

    Zwijnenschenkel met zoete aardappelpuree en prei. Maar dan van de Bastard!

    BBQ-vrienden!, Vorige week haalde ik bij De Wilde Slager in Groningen een zwijnenschenkel (Haxe, Eisbein, etc) op. Geweldig mooi stukje lekkers! Vandaag de Bastard op 150 graden, rookhout erbij. Zoete aardappels in de kolen en indirect de schenkel gerubt en wel erop. Als de overheid aroma’s...
  12. Wietsehm

    Zalm enzo

    Vis en groente. Lekker man! Geroosterde courgette, aubergine en tomaat (ui in de kolen). Zelf een beetje humus bij gemaakt en er wat wraps bij opgewarmd 😉
  13. Wietsehm

    Burgerlunch

    Ik zal de volgende keer ook een eind-foto maken. De gulzigheid kreeg de overhand…. 😉
  14. Wietsehm

    Burgerlunch

    Grote vuurvrienden! Zondagochtend; lekker sporten. En dan; burgerlunch!
  15. Wietsehm

    Bastard-Pizza

    Hoi vrienden, Bastard-Pizza; dat deed ik al vaker en poste ik hier al vaker. Waarom nu dan weer? Nou, om uit te sloven met lekkere plaatjes. Van Gronings bier op een Groningse regenton. Van pizzasaus in wording op de bastard. En met een tip: Die laatste pizzabol is vaak te veel. Maar bak deze...
Terug
Bovenaan Onderaan