Beef en Steak

Recente inhoud door Wiely-be

  1. W

    Upgrade in zicht: Weber Summit of toch de Green Egg?

    Ik lees dat er meerde gebruikers een 2de rooster kopen voor het hogere niveau vaak te gebruiken. Ik ben zelf aan zien naar een kickash basket, maar moet nog eens in amerika raken via het werk. Zelf een summit gekocht met tafel onlangs, toch zeer handig en maakt de Q heel stabiel.
  2. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Op Mp was eentje zonder tafel dacht ik. Deze komt van België (2dehands.be) , zijn tante kocht hem wegens op gas en kolen te gebruiken 😅
  3. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Een summit charcoal center gevonden, nooit gebruikt wegens gas liefhebber.
  4. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Staan ze ergens in korting?
  5. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ik zou toch opletten met galvanische bouten in de Q. Better een rvs zoeken, al zal je dit enkel low en slow gebruiken ?
  6. W

    Mijn eerste pulled pork, op de weber

    Top, ziet er lekker uit. Je gebruikt wel dikke blokken hout, krijg je die warm genoeg? Bij mij geeft dat altijd witte rook, niet die zoete blauwe.
  7. W

    Kamado Joe of BGE

  8. W

    entrecote reverse sear

    Perfect zo. Bij welke temp heb je hem eraf gehaald voor te rusten?
  9. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Chauvinisme
  10. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    De santoku? Een eenvoudig aanzetstaal is voldoende, maar hey als je het krijgt …. 😀
  11. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Net meer afdeppen omdat het hout opneemt of door de druipgroef? Durf te vragen 😀 Forged katai?
  12. W

    Messenslijpers, welke moet ik kiezen?

    Dmt simple sharp is ook super gemakkelijk, snel en dummy proof.
  13. W

    Lamsboutje van 4,2kg met lentegroentes

    Lekker zeg!! Heb je meer info van die saus bij de asperges aub?
  14. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Vroege vaderdag.
  15. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Nice, pracht combo. Hoop ik ook ooit te verwezenlijken
Terug
Bovenaan Onderaan