Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vanochtend een varkensnekje op de q gepleurd, t was kkes wachten maar dan heb je ook wat.
Rub was een zout peper knoflookpoeder uienpoeder en cayenne mix overnight en dan een pulled pork premix een uurtje voordat ie erop ging. Uurtje of 8 op ongeveer 110-120 gehad waarvan de laatste 2 in de folie.
Ben bij het zoeken naar een nieuwe BBQ (vakantie dit jaar zal er toch wel weer niet inzitten) hier al een hoop gaan kijken om ideeen op te doen. Wil nu hier ook maar eens gaan bijdragen aan deze mooie gemeenschap van mafkezen.
Huidige BBQ is een Q1200tje maar er komt de komende weken ergens...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.