Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Er staat inderdaad een kamadojoe op de verlanglijst, inclusief buitenkeuken die ik er dan bij ga bouwen onder onze overkapping! Daar komt tegen die tijd vast een heel verhaal over!
Avond!
Vandaag maar weer ‘vroeg’ uit de veren om ruim 3 kilo procureur op de Weber te leggen. (Hopelijk de volgende keer op de kamado)
Het was best een mooi stuk.
Wederom bij deze bereiding weer het gerecht van Noskos aangehouden, dus de volgende stap het injecteren, kruiden en en inpakken...
Dus vandaag was het dan toch zo ver.. Na een kleine 5 jaar bbqen, voor het eerst kip op een blikje gemaakt.
Kippetje eerst in de olie en wat kruiden.
Ondertussen de Q rustig naar de 175 graden.
Ja, hij is vies😅😂
Q stabiel, tijd om de kip op een blikje te hijsen.
Blokje kersen erbij en...
Vandaag dus pulled chicken uit de dutch oven. Wat een feestje!
Eerst wat kippendij in de kruiden zetten.
BBQ naar 180 graden stoken om de kip eerst even ‘aan te zetten’.
3 minuutjes per kant. Ondertussen de pan binnen vast opwarmen op het fornuis met kippenbouillon en bbq saus.
Kippendij...
Voor m’n eerste post, vanmiddag de oude vertrouwde bavette rollade gemaakt.
We hadden nog een stuk bavette over van een vorige keer.
Eerst truffel mayonaise.
Wat Parmezaanse kaas.
Zongedroogde tomaatjes.
En wat baby spinazie.
Rollade van maken en bestrooien met wat grof zout...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.