Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Voor alles een eerste keer, zo ook voor spareribs.
Gisteren wat ribbetjes bij de slager gehaald;
Had om 11 uur vanmorgen de Joe al aangestoken, met het idee om rond 12 uur te beginnen.
Verlate kraamvisite bleef wat langer zitten, dus rond 1 uur begonnen met het rubben van de ribben🫣
Ik heb...
Vanavond maar een keer ouderwets biefstuk.
Kort even chimichurri voorbereiden; peterselie, oregano, knoflook, rode peper, rode wijn azijn en olijfolie .
Twee stukjes van de slager met een ‘prima’ dikte. Wat olijfolie en zeezout erop. (Biefstuk is/was hier op kamertemperatuur)
Voor de weber...
Avond!
Goede vrienden hebben ook een kindje gekregen. Wat doe je dan? Juist! Zorgen dat ze niet hoeven te koken..
Op het fornuis ondertussen een pasta pesto aan het maken. Maar dat hoort hier natuurlijk niet thuis🫣
De kip!
Eerst 1,5 kilo kippendij (de grove stukken vet snij ik altijd wel weg)...
Zijn het hamburgers omdat ik ze niet ‘smash’ op de bbq?
Zijn het smashburgers omdat ik ze bij het bereiden al ‘smash’?
Afijn, deze burgers vallen altijd in de smaak in huize Heist.
Wat half om half gehakt. Kruiden waar ik op dat moment zin in denk te hebben. Afwegen zodat ze gelijk worden...
Wat moet je in je laatste week ouderschapsverlof? Wat vaker de bbq aansteken!
De afgelopen dagen in een notendop;
Dinsdag.
Donderdag.
Zondag.
Werkse morgen!🤝🏼
Doei!
Als je die vind hoor ik graag waar!
Ik ging een aantal weken geleden mijn kamado halen bij 'de wit' en daar hebben ze uiteraard ook de mini versies staan.. Nou, mn zoontje van 3 huilend in de auto. Want hij mocht 'de kleine bbq voor kindjes' niet meenemen hahaha.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.