Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
We zijn inmiddels weer een stapje verder.
Al het elektra is geplaatst, binnenkant is afgewerkt en vandaag begonnen met de keuken… basis staat bijna, daarna nog electra en in het voorjaar een werkblad van beton maken.
Kleine update, basis staat inmiddels helemaal. Volgende week maandag gaat het EPDM erop en is die waterdicht. Helaas zit er een levertijd van 4-5 weken op het hout voor de binnenkant dus dat zal pas eind augustus afgemaakt worden ivm vakantie. Tot die tijd het electra nog aanleggen en beginnen...
We zijn vorige week begonnen met bouwen. Hout is netjes afgeleverd en inmiddels staat de basis al aardig in elkaar. Dakbalken zitten nog niet vast, deze moeten allemaal nog een inkeping krijgen maar we wilde even weten hoe het er uit zag. Komende week in de avond wat uurtjes mee pakken en dan is...
We zijn weer wat stapjes verder, vloer voor de overkapping ligt er samen met alle poeren en het kunstgras is afgelopen week aangelegd. Nog even gecheckt met de hovenier en zijn advies is echt nog even geduld hebben met het bouwen van de overkapping. We zijn al lang blij dat we de modderpoel af...
Nee absoluut niet, alleen vergeten foto van te maken en dan had je waarschijnlijk alleen de bovenkant gezien terwijl we alleen de onderkant kort gegrild hebben 🙂
Ze hebben de grond (0,5 meter) eerst aangedrukt met de kraan, dus verwacht dat dat wel goed moet komen rest is opgevuld met zand wat aangetrilt is.. Straatwerk komt er verder niet, alleen overkapping met een vlonder.
Afgelopen woensdag de bbq weer eens aangestoken en gekozen voor Iberico Secreto en little gem. De Secreto alleen op de bbq klaargemaakt en vervolgens met gerookt zout geserveerd en de little gem voorzien van een beetje olijfolie en bbq rub op de snijkant. (Recept via YouTube van bbqexperience)...
De tuin is inmiddels leeg en beschoeiing geplaatst. Ook is het zandbad waar de overkapping komt aangebracht en aangetrilt. Advies is alleen wel om alles minimaal 6 maanden te laten inzakken, dus tot die tijd geduld hebben voordat we aan de slag kunnen met de overkapping en droog kunnen bbq. Voor...
Inmiddels zijn we verhuisd en hebben we dus ook afscheid genomen van de buitenkeuken.
De BBQ is meegegaan maar heb er wel een onderstel voor moeten kopen.
Komend voorjaar/zomer is het idee om de haag weg te halen, beschoeiing te plaatsen waardoor we ruim een 1 meter extra tuin pakken en hier...
1) ik zou persoonlijk gaan voor plastic bakken om alles waterdicht op te slaan. Dan weet je bijna zeker dat het veilig en droog opgeslagen is.
2) ik heb zelf alleen een hoes over de bbq. Voor het meubel moet je wel rekening houden met idd ventilatie en zonder hoes met verkleuring door het weer...
Hier het zelfde probleem, zodra de hoes van de BBQ gaat en ze de lighter horen verhuizen de directe buren naar binnen en gaan alle deuren en ramen dicht (gelukkig hebben we maar aan 1 kant directe buren).
Ik maak me er inmiddels niet meer druk meer over, heb destijds een lighter gekocht voor...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.