BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Tomvoortman

  1. T

    Gevulde bavetterollade en sticky cola kipkluifjes

    Heb je misschien voor mij ook een recept van de kip en de sla? Dank alvast!
  2. T

    Rund: Pastrami van Jet, het recept

    dank ewald voor je reactie en uitleg! Ik ga er vanuit dat het goed gaat 😬😇
  3. T

    Rund: Pastrami van Jet, het recept

    Dank voor je reactie. Maar weet ik nou zeker of het nog goed is? Is dit alleen op reuk en zicht of zijn er nog andere indicaties? Waar kan ik nog meer op letten? En aan de andere kant, wat zijn nou precies de risico’s? Je verhit alles tot 95 graden, dus de meeste bacteriën worden wel verbrand...
  4. T

    Rund: Pastrami van Jet, het recept

    ik ben inmiddels ook bezig met het mooie recept van Jet. Ik ervaar alleen glibberige en slijmachtige substanties in mijn brine. Ik twijfel dus of dat goed is. De brine en het vlees ruiken goed. Zit wel een glibberige laag aan de buitenzijde van het vlees. Binnenzijde van het vlees is overigens...
  5. T

    Stel je voor

    Hi Allen, ik zal mij even voorstellen. Ik heb inmiddels 3 jaar mijn grill guru, en ik bbq wekelijks hierop. Ik heb dr veel plezier in… ik ben vaak op zoek naar tips, tricks en recepten. Ik volg al vaker diverse berichten op deze pagina. Heel mooi om de ervaringen en tips&tricks van een ieder te...
Terug
Bovenaan Onderaan