Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Begreep dat het gebruikelijk is om jezelf even voor te stellen via dit deel van het forum.
Ik ben Frans en ik ben al een jaar of 5 enthousiast aan het roken en grillen.
Trotse eigenaar van een Big green egg en een weber en binnenkort uit te breiden met een kleine kamado voor de kleine...
Heb van een bevriende slager begrepen dat onze brisket waarschijnlijk een stuk bil was.
Met de vleesboerderij die ons vlees heeft geleverd hebben we dus nog wel een appeltje te schillen. 😋
We hadden al wel een flink stuk opgegeten. Heb van een half kilo vlees bitterballen gemaakt en nog ongeveer een kilo ingevroren. Die gaan binnenkort ook omgeturnd worden!
Niet gemist, gewoon nog niet gepost.
Krijg de foto’s er niet op en ben er daarnaast achtergekomen dat het stuk vlees waarschijnlijk geen brisket was 😱
Resultaat was derhalve aardig droog.
Wel goed op smaak overigens, dus uiteindelijk heb ik er overheerlijke bitterballen van gemaakt.
First Brisket!
Gisteren mijn eerste Brisket poging gedaan.
Brisket flat van zo’n 5 kilo van Nederlands rund. Vooraf al niet zo tevreden over hoeveelheid vet (amper een vetrand) en de marmering. Dus dag ervoor begonnen met injecteren volgens het recept van Noskos.
Wordt vervolgd, moet even...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.