Beef en Steak

Recente inhoud door tarkin

  1. T

    vloeistof geimpregneerd houtskool

    Als ik op reis ben, verwacht ik ook wel wat meer tijd te hebben, dus een starter is niet altijd nodig. Met wat geduld een oventje/uitgeholde toren maken waar je aanmaakblokjes in branden werkt ook. Ik denk dat je het soms wat te ver zoekr voor de ideale bbq, maar eigenlijk kan dat ook...
  2. T

    Foute aankopen.

    Zij zijn er wel nog blij mee en ik heb niet de hoofdprijs gevraagd. Iedereen blij 😅
  3. T

    Foute aankopen.

    Één (zelfgemaakte) ofyr. Lijkt heel cool om te gebruiken. Maar het gehannes was me teveel. Alsook het lijkt altijd alsof je constant in de rook staat. Uiteindelijk doorverkocht aan familie
  4. T

    Pulled pork in het groot, een kijkje bij mij in de keuken

    Kan je eens tonen hoe je het losmaakt in de keukenrobot? Lijkt me ook in kleine hoeveelheden handig! Verder leuk om te zien
  5. T

    Knutselen met computers

    Misschien is het handig dat je iets meer informatie geeft? Welke probes, welke programma's (of zelf iets gebouwd)?
  6. T

    nieuw rooster voor Weber kettle 57

    Ik heb op auspiteurope een nieuwe rooster besteld. Niet zo dik als de originele, maar wel half in prijs
  7. T

    Top kokosbriketten van dit moment?

    Veel as wel. Maar ik heb wel al een paar zakken ervan opgebrand. Afgezien van de as geen issues mee gehad
  8. T

    Weber 57 firebox!

    Valt wel mee qua prijs ook. heb je voor 100e extra (een deel van) de voordelen van een keramisch ei, ga ik toch ook eens naar kijken!
  9. T

    Kip aan het (nieuwe) spit

    En het resultaat. Zeer tevreden voor een eerste keer. De patatjes mochten krokante
  10. T

    Kip aan het (nieuwe) spit

    Tussentijds ziet het er goed uit. Eerste les, de spiezen beter vasthangen tijdens de run zijn ze heel warm!
  11. T

    Kip aan het (nieuwe) spit

    Standaard kippie aan het spit dat ik heb gekregen voor Pasen. 3.5u in de pekel, afgedekt en standaard kippekruiden erop. Kwestie van eerst te leren 😁 Samen let Provençaalse patatjes. Dat wordt straks smullen! De rest van de foto´s volgt nog
  12. T

    Wat is jullie grootste BBQ BLOOPER[emoji2957][emoji3061]??

    Jij gaat een 1ntwoord kunnen geven of de benodigde druk nu in het blik komt (aka of er vocht in de kip komt ) 😄
  13. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    top, dat zijn al heel wat goede suggesties, ik heb ze allemaal in de openingspost gezet
  14. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Openings post inderdaad
  15. T

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Als je linkjes post, dan zet ik ze in de OP, dan hebben we één plaats waar alles bijeenstaat :)
Terug
Bovenaan Onderaan