Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren buikspek gemaakt aan de hand van het recept van Dennis.
Een stuk buikspek van +/- 900 gram bij de slager gehaald en de Noskos Steak kruiden gebruikt voor de rub.
De Traeger Ironwood L gevuld met Lumberjack cherry pellets ingesteld op 135 gr. De Meater plus gaf een lagere temperatuur aan...
Ik ben jaren geleden begonnen op een Weber(tje) daarna een Weber performer premium GBS gehad, welke na een paar jaar het natte klimaat niet had overleeft. Begin dit jaar enorm zitten twijvelen tussen een Basterd VX large en een Traeger ironwood large. Na de demo bij BBQ Outside de knoop...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.