Beef en Steak

Steen's Laatste bijdragen

  • Steen
    Steen waardeerde Ewald's bericht in het onderwerp Boeuf bourgegnuinon met Leuk Leuk.
    Nee, hij had het mes verkeerdom, de rugzijde als snijzijde ;) Ziet er goed uit, wij maken Boeuf Bourguignon tegenwoordig met...
  • Steen
    Steen reageerde op het onderwerp Boeuf bourgegnuinon.
    Ja zie het inderdaad haha. Moest m een paar keer goed draaien maar foto nog niet gezien dat hij m verkeerd om had
  • Steen
    Steen reageerde op het onderwerp Boeuf bourgegnuinon.
    Haha nam grof snijden te letterlijk haha
  • Steen
    Steen heeft het onderwerp Boeuf bourgegnuinon geplaatst in Rund.
    Vandaag mocht ik mee helpen met de chef-kok, gerookte boeuf bourgeguignon. Riblappen gezout en gepeperd daarna uur lang gerookt met...
    • IMG_2776.jpeg
    • IMG_2779.jpeg
    • IMG_2778.jpeg
    • IMG_2782.jpeg
    • IMG_2786.jpeg
    • IMG_2787.jpeg
    • IMG_2790.jpeg
    • IMG_2813.jpeg
    • IMG_2815.jpeg
    • IMG_2814.jpeg
  • Steen
    Steen waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Try out kerst voorgerecht eend met Leuk Leuk.
    Mooi recept, ziet er heerlijk uit
  • Steen
    Steen reageerde op het onderwerp Try out kerst voorgerecht eend.
    Ook veldsla gebruikt ipv rucola. Veldsla heeft ook een lichte nootachtige smaak dus is een perfecte alternatief. Hoeveelheid zout voor...
  • Steen
    Steen reageerde op het onderwerp Try out kerst voorgerecht eend.
    Crema gebruikt en een sjalot toegevoegd omdat het er lekker bij past. Crèma gebruikt zo als je aan gaf verder ook roodlof.
    • IMG_1722.jpeg
  • Steen
    Steen reageerde op het onderwerp Try out kerst voorgerecht eend.
    Dankje voor tips, rucola lust niet iedereen. Maar ging me eigenlijk meer om het pekelen en roken van eend en dergelijk. Even kijken hoe...
  • Steen
    Steen waardeerde Jet's bericht in het onderwerp Try out kerst voorgerecht eend met Leuk Leuk.
    Je had ook witlof kunnen gebruiken als je geen roodlof kon vinden ;) In het recept staat dat er ook rucola bij gaat, dat had je ook...
Terug
Bovenaan Onderaan