Beef en Steak

Smokie.'s Laatste bijdragen

  • Smokie.
    Kijk niet alleen naar het gewicht. Een wilde cut van 900 gram zal weinig vlees op hebben terwijl een smalle rib van 900 gram dik...
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Burgertje met vakantiegevoel.
    Dat ziet er mooi en lekker uit.
  • Smokie.
    Smokie. waardeerde A3N's bericht in het onderwerp Surf n turf met Leuk Leuk.
    Na die stevige burger van gisteren was het vandaag tijd voor een stukje ossehaas wat al klaar lag. Ik ga het verhaal vandaag wel wat...
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Cola Spareribs.
    Smakelijk. Ik heb ze ook eerder gemarineerd in Cola maar kon zelf de Cola smaak niet zo waarderen maar dat is natuurlijk een kwestie van...
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Nieuwe Kamado, Monolith One..
    Even snel een paar dikgesneden ribkarbonades gemaakt. Grieks gekruid en indirect tot 58 graden. Daarna aan elke kant 1,5 minuut...
    • IMG_1265.jpeg
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Op te bergen barbecue, WGA?.
    Met een WGA ga je niet comfortabel BBQ'en voor zoveel mensen. Je hebt in elk geval wel iets nodig dat het oppervlak heeft van een 57 cm...
    • 1754993542890.png
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Organisatie tips?.
    Non BBQ inderdaad maar lijkt me erg lekker.
  • Smokie.
    Ik had ook zo’n soort deal en heb steeds iets erbij gekocht. Ik heb dus de kick ash basket kick ash can glasfiber vilt en de nieuwe...
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Voorstel.
    Dat wordt een degelijk keuken. (y)
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Even voorstellen en gelijk een vraag..
    Ik heb een aantal jaren ervaring met een Weber 57 en onlangs een Kamado aangeschaft. Wij zijn thuis met zijn 3en. Ik heb een Large...
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Organisatie tips?.
    Pulled Pork en Spareribs (stap 1 en 2) en St. Louis Pork Steaks kun je prima van te voren maken.
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp advies gevraagd.
    Elke bbq die je koopt kost enige gewenning qua temperatuurbeheersing maar dat valt uiteindelijk allemaal mee. Ik zou daar niet de keuze...
  • Smokie.
    Smokie. reageerde op het onderwerp Pulled pork te droog/vast.
    Mijn ervaring is dat Procureur een zeer vergevingsgezind stukje vlees is. Ik heb het in het begin van ingevroren vlees gemaakt en...
  • Smokie.
    Komt goed. Geniet van het bbq’en.
  • Smokie.
    Hoi, dat ziet er niet zo fraai uit. Leg er iets onder en het is opgelost. Misschien verdwijnt het na een tijdje maar er zal tijdens het...
Terug
Bovenaan Onderaan