BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door sjonny1989

  1. S

    XXL burger

    ziet er heerlijk uit
  2. S

    bavette rollade

    ja inderdaad de foto's maken terwijl het op de bbq ligt dat schiet er nog bij in ik moet er nog even aan werken dit erbij te doen haha
  3. S

    bavette rollade

    Gister dan eindelijk de lang verwachte gehoopte eerste bbq sessie van het jaar het heeft even geduurd maar goed. Op het menu stond een bavette rollade recept van BBQproof daarbij had ik een gepofte aardappel gevuld met kruidencrème uitgebakken spekjes en strooikaas. Als toetje had een...
  4. S

    brisket/ klapstuk

    Ik heb een mooi stuk brisket om een pulled beef te maken in de dutch oven. Nou is echter de de vraag wat voor manieren zijn er nog meer om een brisket te maken low en slow met zoeen bijna zwarte korst dutch oven maar wat is er nog meer.
  5. S

    indirect en direct

    Nu ben ik net in het bezit van een nieuwe kamado alleen nu heb ik 1 heat deflectorplate echter als ik nu burgers wil grillen had ik bij mijn weber toch dat je min of meer twee zones kan maken wat zijn hier dan de mogelijkheden met op dit moment 1 steen i.p.v. 2 halfmoon stenen? Of kan ik het...
  6. S

    nieuwe ronde

    zelf ben ik natuurlijk nog wat aan het spelen met de kleppen om de temperatuur goed te houden maar ketel ongeveer 120 130 daar bleef die heel lang goed op maar op een gegeven moment ging die toch richting de 150 weet nog niet zo goed hoe dat dan kan maar dan zal op den duur wel wennen hoe hier...
  7. S

    nieuwe ronde

    Ik heb er 2 blokjes kers op gedaan en heb ze met de cola bbq van bbqessentials bij bbqaulity gelakt en die ander met de noskos bbq saus. Echter vonden we allemaal de smaak van cola niet echt terug komen weet niet hoe sterk die smaak hoort te zijn tevens ook ingepakt met een flinke scheut cola
  8. S

    nieuwe ronde

    Vandaag dan weer een poging ditmaal alles van gister in het achterhoofd fris ertegen aan het is geworden voor deze keer 2:30 roken toen 2 ingepakt (2 gewoon en 1 met cola om te proberen) en 20 minuut aflakken 2 x gesmeerd. hierbij had ik een coleslaw gemaakt aan de hand van projectgezond boek...
  9. S

    rookhout probleempje

    Het is wat met die magen van de vrouw haha Die van mij heeft croon en een spastische darm dat is dus vaak raden vandaag wel paprika volgende week kan het anders zijn maar ben blij dat ik van het nederlandse bbqen af ben (vol gas 6soorten vlees 12stokbroden met 6L saus) dit vind ze veel fijner...
  10. S

    spareribs van de GG

    Sorry de grill guru large
  11. S

    rookhout probleempje

    Vandaag dan de vuurdoop gehad heb een berichtje geplaatst in de low en slow maar goed toch even antwoord op je vraag over het rookhout. We hebben meerdere keren in een goed grill restaurant gezeten en dan met de spareribs waren vond zei aan de rokerige kant, thuis is dit ook wel een dingetje dat...
  12. S

    spareribs van de GG

    Na het ontvangen van mijn nieuwe bbq een GG lanrge moest die natuurlijk aan en getest worden met een fijn gerecht. Dus hup naar onze slager en gelijk 10 ribben gehaald onder het mom van 4 nodig vrijdag en 3 met oud en nieuw en vast nog wel 1 links rechts, nou die links was vandaag onder het mom...
  13. S

    rookhout probleempje

    Nouja omdat veelal staat geschreven het rookproces.
  14. S

    rookhout probleempje

    Ik wil vrijdag een mooie lading spareribs gaan maken alleen heb ik één klein probleem. Na het lezen ga ik het aan de hand van 3,2,1 methode doen allen nu komt het probleem de vrouw houdt niet van de overheersende rooksmaak,alleen is stap 1 natuurlijk het roken wat is hier dan handig ik zelf wil...
Terug
Bovenaan Onderaan