Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heb hem er om 13:30 erop gelegd en om 5 uur ingepakt was 81 graden. Heb de temp mooi vast op 125 dus ben benieuwd met rusten zal wel 20: worden
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Ik ken het oei.
Ik heb net ook shortribs gekocht alleen erg plat denk dat ik op 110 graden doe en dan hoop ik aan 4 a 5 uur genoeg te hebben.
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Hallo mijn naam is Peter ik woon in Rosmalen en ben kok van beroep en heb een flinke passie voor barbecueën.
Ik ben lid geworden van het forum om natuurlijk kennis te vergaren en nieuwe ideeën op te doen en natuurlijk alles wat ik weet te delen.
Mijn materiaal:
Huisgemaakte UDS
Masterbuilt...
Hallo mijn naam is Peter ik woon in Rosmalen en ben kok van beroep en heb een flinke passie voor barbecueën.
Ik ben lid geworden van het forum om natuurlijk kennis te vergaren en nieuwe ideeën op te doen en natuurlijk alles wat ik weet te delen.
Mijn materiaal:
Huisgemaakte UDS
Masterbuilt...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.