Beef en Steak

Recente inhoud door Schipperkolhorn

  1. S

    Mega hamburger

    Aan de bovenkant zat bastertsuiker dat is al wat harder geworden en daarop doe je de kaas.
  2. S

    Mega hamburger

    Hee, ik heb rond de 60grade kern temp kaas gelegt en dat ik hem eraf haalde was hij 68grade ongeveer.
  3. S

    Mega hamburger

    Je hoeft hem niet te draaien, zorg wel dat als je hem maar je hem eerst even laat opstijven in de koelkast anders ben je hem wel kwijt denk ik tijdens het op de Q leggen.
  4. S

    Mega hamburger

    Dat kon een iederer er zelf op leggen, zelf had ik alleen sla en tomaat dat was meer dan voldoende.
  5. S

    Mega hamburger

    Hallo, Op dit forum kwam ik een recept tegen van een mega hamburger, dat maakte mij wel hongerig. Twee dagen daarna was het zover en konden we de komado opstarten voor een mooie sessie. De burger gemaakt volgens moik ball recept en gerookt met kersenhout. Dat de burger klaar was op een turks...
  6. S

    Urban chef komado large deluxe

    Heeft iemand toevallig ervaring met deze bbq en accessoires van weber? Ik hoop dat mijn weber wok en weber dutch oven er knap op passen dan kan ik deze nieuwe bbq halen. Ik hoor graag van u.
  7. S

    Schipper uit kolhorn

    Goede avond, ik heb sins een paar weken de weber master touch gbs e-5750. Hiervoor had ik een wga (nu mooi voor op de camping) ik hoop meer tips en trucks op te kunnen zoeken over de master touch. De 1ste beenham was in iedergeval wel al gelukt🥳
Terug
Bovenaan Onderaan