Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Iedereen zal wel denken wat een gekke titel maar ik leg het uit. Persoonlijk vind ik buikspek er op fotos altijd fantastisch lekker uit zien. Maar de keren dat ik het in een restaurant bestelde viel het altijd tegen. Voornamelijk omdat het dan droog en taai is.
Maar voor alles is een eerste...
Dat vermoeden heb ik ook. Gelukkig zit er bij deze oven ook een gas module bij dus zodra het hout op is ga ik naar gas overstappen. Gemak dient de mens zeg ik dan maar en voor de smaak maakt het toch niet uit. :p
Ik gebruik het recept van Vito iacopelli en ik ben zo eigenwijs dat ik weiger kant en klare bollen te kopen :ROFLMAO:
Maar volgende keer ga ik olijfolie toevoegen. Het schijnt dat het deeg dan makkelijker kleurt.
Vandaag weer rondje pizza gemaakt, maar ga niet voor elke sessie een nieuw topic maken.
Nu 2 dagen van te voren deeg gemaakt. Moet zeggen dat ik niet echt kapot ben van dit deeg, maar al met al toch wel geslaagd. Bleef toch wel erg bleekjes aan de bovenkant terwijl er wel die bekende print op...
Potverdikkeme wat een lekker verslag! Elke keer als ik zo'n verslag lees baal ik er van dat ik hem nog niet gemaakt heb.
Maar hoe heb je bepaald wanneer je hem eraf ging halen? Aangezien de flat eerder klaar is omdat hij dunner is toch ?
Helaas is chatgpt niet echt een betrouwbare bron. Die lepelt gewoon op wat er op het internet staat. Dus als wij een webpagina maken waarop staat dat grill Guru het beste is komt die op 1 te staan. (Als die pagina vaak word bekeken)
Tijd geleden dat ik weer eens heb mee gedaan maar waarom ook niet. :D
Afgelopen week pizza gemaakt en waande mezelf weer in Italië. Helaas dit jaar geen vakantie in het buitenland ivm schoolgaande kinderen nu. (En wat is een vakantie dan verschrikkelijk duur :mad:)
Hierbij de foto en het...
Scherp :ROFLMAO:
Ik kan het recept van Vito iacopelli met poolish zeker aanraden, mits je Napolitaanse stijl wilt bakken! Daardoor krijg je zoveel lucht in je deeg!
Zie het recept wat ik gebruik, maar let op je kamer temperatuur. Als het warmer is dan +- 21 graden dan is die laatste 3 uur geen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.