Beef en Steak

Recente inhoud door Rox92

  1. R

    Fotowedstrijd augustus 2025 - Vakantie Verlangen.

    Tijd geleden dat ik weer eens heb mee gedaan maar waarom ook niet. :D Afgelopen week pizza gemaakt en waande mezelf weer in Italië. Helaas dit jaar geen vakantie in het buitenland ivm schoolgaande kinderen nu. (En wat is een vakantie dan verschrikkelijk duur :mad:) Hierbij de foto en het...
  2. R

    Gloeiend hete pizza!

    Scherp :ROFLMAO: Ik kan het recept van Vito iacopelli met poolish zeker aanraden, mits je Napolitaanse stijl wilt bakken! Daardoor krijg je zoveel lucht in je deeg! Zie het recept wat ik gebruik, maar let op je kamer temperatuur. Als het warmer is dan +- 21 graden dan is die laatste 3 uur geen...
  3. R

    Gloeiend hete pizza!

    Ja absoluut! Ik ga het zo even portioneren en dan invriezen. Doe ik ook gelijk met de Parmezaanse kaas :D Als ik zo vrij mag zijn om hier ook op te reageren :p. Letterlijk vertaald is dat een luipaard print op je pizza. Dat wil zeggen die zwarte (verbrande) stippen op de korst.
  4. R

    Gloeiend hete pizza!

    Om eerlijk te zijn geeft hout meer sfeer maar als ik merk hoe hard het werken is voor 3 pizza's.... Dan moet ik er niet aan denken voor een grotere groep pizza te maken 🤣 Ik heb nog een voorraad hout en als die op is stap ik over naar gas.
  5. R

    Gloeiend hete pizza!

    Ja ontzettend gaaf ding! Enig nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat als je 12" pizza's wilt maken en met hout wil stoken dat je dan snel ruimte te kort komt. Na 3 pizza's moet je het hout toch wel echt stapelen en kan het op je steen vallen. Grote kans dat ik dus naar gas ga...
  6. R

    Gloeiend hete pizza!

    Sinds ik vorig jaar ben ik zelf pizza gaan maken op de kamado. In het begin was ik razend enthousiast maar helaas doofde dat enthousiasme langzaam omdat een pizza op een kamado maken het toch net niet is en een pizza oven toch iets te duur was. En toen won ik ineens een Glowen Raptor met een...
  7. R

    Kamado joe classic 1 als vervanger smoker?

    Heb je de classic 1 al in je handen gehad? Reden voor mij om wat meer geld uit te geven was het scharnier. Vond die maar zwaar gaan als je hem vergelijkt met de classic 2. Zelfs de bastard gaat lichter open.
  8. R

    Pizza uit de pizzaoven

    Heb je toevallig een link van degene die je bij de Sligro haalt? Is dat een bak van 2 kg toevallig ?
  9. R

    Pizza uit de pizzaoven

    Keurig! Die zien er goed uit! Welk recept heb je gebruikt voor je deeg?
  10. R

    Keuzestress

    Ongeveer 2 jaar geleden stond ik voor dezelfde keuze. De kamado joe classic 2 vond ik te duur, dus die viel af. Ik wilde wel een goed merk en kwam toen bij de classic 1 en de bastard large uit. Het enige wat ik kan zeggen is heb je ze al echt fysiek in je handen gehad? Voor mij was de keuze...
  11. R

    Pizza, de afdeling van mijn man

    Er is al heel veel gezegd maar wat voor soort pizza's wilt hij maken? De meer klassiekere met dunnere rand of een Napolitaanse met hele hoge rand? Voor een dunne rand zou ik het recept volgen van Simon Giacotto pizza masterclass Wil je Napolitaanse pizza dan de video van Vito iacopelli.
  12. R

    Foute aankopen.

    Wat een heerlijk topic. Keep them coming :ROFLMAO: Mijn foute aankoop misschien een cold smoke generator van aliexpress. 1 keer gebruikt in totaal. Waarschijnlijk nog wel meer maar daarvan ben ik vast vergeten dat ik die heb.
  13. R

    Op zoek naar een Ofyr achtige bbq

    Zoiets ? Hou je ruim budget over om nog wat anders te geven 😁 https://www.bbqgenootschap.nl/threads/fairenheit-vuurschaal-barbecue-grill-en-vuurplaats-alles-in-%C3%A9%C3%A9n.36710/
  14. R

    Opkruipende temperatuur - Bastard Large

    Na een half jaar was ik het zat en heb ze toen gemaild en een nieuwe gekregen. De tweede die ik kreeg was binnen een half jaar goed dicht geslipt en werkt perfect. Dus denk dat die half jaar aardig in de buurt komt. Volgens mij is de mijne nu na 2 uur echt gedoofd. Als ik hem dan open en erin...
  15. R

    Opkruipende temperatuur - Bastard Large

    Voor vuur/energie heb je brandstof en zuurstof nodig. Zolang er brandstof in zit heb je dat afgedekt. Dan kan alleen de zuurstof een factor zijn. Heb je ook geprobeerd de schuiven nog verder te knijpen? Overigens heeft de bastard wel eens last van speling op de topcap waardoor je valse lucht...
Terug
Bovenaan Onderaan