Beef en Steak

Recente inhoud door Rox92

  1. R

    Budget overkapping

    Zo dat is een behoorlijk mooie budget oplossing geworden zeg!
  2. R

    Bastard VS KJ

    Tja ik wilde graag een kamado joe maar van mijn vrouw mocht ik geen rode dus is het een bastard geworden. Vooralsnog geen spijt van de keuze! Ik had helaas wel last van een topvent die niet goed afsloot maar deze is onder garantie vervangen. De reden waarom ik voor de kamado joe wilde gaan was...
  3. R

    Short Ribs en zoet toetje

    De short ribs die in de actie zijn op zaterdag zijn ook helaas "maar" gras gevoerd. Dat is altijd wat minder vet en dus minder smaak dan graan gevoerd.
  4. R

    Vlees webshop

    Hoe ze het doen, geen idee maar vermoed groot inkopen en dan invriezen ? Ik vind hun informatie bij producten wat summier vergeleken met andere aanbieders (zoals gras of graan gevoerd) maar als je ze mailt geven ze snel antwoord. Al kan je er vanuit gaan dat als het er niet bij staat gras...
  5. R

    Wat is je top 5?

    Pfoe een top 5 lastig lastig. 1. Short ribs 2. Pizza 3. Bavette rollade 4. Wagyu steak 5. De ballen van @Frits
  6. R

    *Laatste week verlof*

    Heerlijk! Ik ben wel heel benieuwd naar het recept voor de buikspek. Kan je die delen?
  7. R

    De jacht naar mijn tweede badge, pulled pork!

    Absoluut! Het is ook sneller op dan ik had verwacht. Had verwacht een grotere voorraad over te houden maar "helaas" :ROFLMAO:
  8. R

    De jacht naar mijn tweede badge, pulled pork!

    Vanmiddag nog maar eens een beetje geproefd. Dit keer op een tosti met kaas. Dat was ook meer dan prima 😁 Wellicht ben ik dan toch meer fan ervan dan ik dacht....
  9. R

    De jacht naar mijn tweede badge, pulled pork!

    Goede tip! Thanks! Zitten nog 2 porties van 150 gr in de vriezer voor later. 😁
  10. R

    De jacht naar mijn tweede badge, pulled pork!

    Inmiddels ben ik al ongeveer 1,5 jaar in het bezit van een kamado maar nog nooit pulled pork gemaakt. De reden is omdat ik en mijn vrouw eigenlijk niet zo van varkensvlees houden. We eten 1 keer per half jaar spare ribs en dat is voldoende. Maar aangezien ik sinds kort in het bezit ben van een...
  11. R

    Experimenteren met een klein stukje brisket

    Ik zou het opeten, of bedoelde je dat niet 🤡 Ik hou van mijn vlees zo puur mogelijk. Dus meestal eet ik het vlees gewoon los op. De bark ziet er in ieder geval goed uit! Ben benieuwd hoe het smaakt!
  12. R

    Shortribs

    Short ribs, mijn favoriete stuk vlees, heerlijk! Hoe laat was het klaar? Mijn ervaring is dat het in een uur of 6 wel klaar is.
  13. R

    Poging om een koetje te bemachtigen

    Vol verwachting klopt mijn hart naar het eindresultaat. :love:
  14. R

    Ken je dat ??

    Haha helaas te vaak. Helemaal bij dingen die hot en fast zijn. Dan ben ik altijd druk bezig met timen en omdraaien :LOL:
  15. R

    Vlees webshop

    Zeker! Dat is ook hetgeen wat ik daar altijd koop. Dat is betere kwaliteit dan de Black Angus uit Zuid Amerika / Uruguay.
Terug
Bovenaan Onderaan