Beef en Steak

Recente inhoud door Rox92

  1. R

    Pizza uit de pizzaoven

    Keurig! Die zien er goed uit! Welk recept heb je gebruikt voor je deeg?
  2. R

    Keuzestress

    Ongeveer 2 jaar geleden stond ik voor dezelfde keuze. De kamado joe classic 2 vond ik te duur, dus die viel af. Ik wilde wel een goed merk en kwam toen bij de classic 1 en de bastard large uit. Het enige wat ik kan zeggen is heb je ze al echt fysiek in je handen gehad? Voor mij was de keuze...
  3. R

    Pizza, de afdeling van mijn man

    Er is al heel veel gezegd maar wat voor soort pizza's wilt hij maken? De meer klassiekere met dunnere rand of een Napolitaanse met hele hoge rand? Voor een dunne rand zou ik het recept volgen van Simon Giacotto pizza masterclass Wil je Napolitaanse pizza dan de video van Vito iacopelli.
  4. R

    Foute aankopen.

    Wat een heerlijk topic. Keep them coming :ROFLMAO: Mijn foute aankoop misschien een cold smoke generator van aliexpress. 1 keer gebruikt in totaal. Waarschijnlijk nog wel meer maar daarvan ben ik vast vergeten dat ik die heb.
  5. R

    Op zoek naar een Ofyr achtige bbq

    Zoiets ? Hou je ruim budget over om nog wat anders te geven 😁 https://www.bbqgenootschap.nl/threads/fairenheit-vuurschaal-barbecue-grill-en-vuurplaats-alles-in-%C3%A9%C3%A9n.36710/
  6. R

    Opkruipende temperatuur - Bastard Large

    Na een half jaar was ik het zat en heb ze toen gemaild en een nieuwe gekregen. De tweede die ik kreeg was binnen een half jaar goed dicht geslipt en werkt perfect. Dus denk dat die half jaar aardig in de buurt komt. Volgens mij is de mijne nu na 2 uur echt gedoofd. Als ik hem dan open en erin...
  7. R

    Opkruipende temperatuur - Bastard Large

    Voor vuur/energie heb je brandstof en zuurstof nodig. Zolang er brandstof in zit heb je dat afgedekt. Dan kan alleen de zuurstof een factor zijn. Heb je ook geprobeerd de schuiven nog verder te knijpen? Overigens heeft de bastard wel eens last van speling op de topcap waardoor je valse lucht...
  8. R

    Plancha of speksteen voor Bastard VX Large

    Dit is een mooie zeg! Maar die hoef je dus ook niet te seasonen of op een andere manier te behandelen?
  9. R

    Twijfel - Bastard VX of Urban?

    Gewoon de urban halen, kan je ook nog eens de large halen voor bijna hetzelfde geld. Je kan beter teveel ruimte hebben dan te weinig.
  10. R

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Deze week bij de vomar te krijgen. Gietijzeren pannetjes. Ik miste er nog eentje met een steel. 10 euro voor 25 cm diameter.
  11. R

    Regiorund Brisket

    Potverdikkeme, als ik dit zo zie moet ik toch ook eens echt een brisket gaan maken. Ziet er heerlijk uit!
  12. R

    Accessoires voor de Bastard

    Een grid lifter zou ik lekker in de winkel laten liggen. Ik zou dan eerder investeren in goede bbq handschoenen of las handschoenen. Dan til je alles er zo uit om dan vervolgens je ding te doen.
  13. R

    Budget overkapping

    Zo dat is een behoorlijk mooie budget oplossing geworden zeg!
  14. R

    Bastard VS KJ

    Tja ik wilde graag een kamado joe maar van mijn vrouw mocht ik geen rode dus is het een bastard geworden. Vooralsnog geen spijt van de keuze! Ik had helaas wel last van een topvent die niet goed afsloot maar deze is onder garantie vervangen. De reden waarom ik voor de kamado joe wilde gaan was...
  15. R

    Short Ribs en zoet toetje

    De short ribs die in de actie zijn op zaterdag zijn ook helaas "maar" gras gevoerd. Dat is altijd wat minder vet en dus minder smaak dan graan gevoerd.
Terug
Bovenaan Onderaan