Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat vermoeden heb ik ook. Gelukkig zit er bij deze oven ook een gas module bij dus zodra het hout op is ga ik naar gas overstappen. Gemak dient de mens zeg ik dan maar en voor de smaak maakt het toch niet uit. :p
Ik gebruik het recept van Vito iacopelli en ik ben zo eigenwijs dat ik weiger kant en klare bollen te kopen :ROFLMAO:
Maar volgende keer ga ik olijfolie toevoegen. Het schijnt dat het deeg dan makkelijker kleurt.
Vandaag weer rondje pizza gemaakt, maar ga niet voor elke sessie een nieuw topic maken.
Nu 2 dagen van te voren deeg gemaakt. Moet zeggen dat ik niet echt kapot ben van dit deeg, maar al met al toch wel geslaagd. Bleef toch wel erg bleekjes aan de bovenkant terwijl er wel die bekende print op...
Potverdikkeme wat een lekker verslag! Elke keer als ik zo'n verslag lees baal ik er van dat ik hem nog niet gemaakt heb.
Maar hoe heb je bepaald wanneer je hem eraf ging halen? Aangezien de flat eerder klaar is omdat hij dunner is toch ?
Helaas is chatgpt niet echt een betrouwbare bron. Die lepelt gewoon op wat er op het internet staat. Dus als wij een webpagina maken waarop staat dat grill Guru het beste is komt die op 1 te staan. (Als die pagina vaak word bekeken)
Tijd geleden dat ik weer eens heb mee gedaan maar waarom ook niet. :D
Afgelopen week pizza gemaakt en waande mezelf weer in Italië. Helaas dit jaar geen vakantie in het buitenland ivm schoolgaande kinderen nu. (En wat is een vakantie dan verschrikkelijk duur :mad:)
Hierbij de foto en het...
Scherp :ROFLMAO:
Ik kan het recept van Vito iacopelli met poolish zeker aanraden, mits je Napolitaanse stijl wilt bakken! Daardoor krijg je zoveel lucht in je deeg!
Zie het recept wat ik gebruik, maar let op je kamer temperatuur. Als het warmer is dan +- 21 graden dan is die laatste 3 uur geen...
Ja absoluut! Ik ga het zo even portioneren en dan invriezen. Doe ik ook gelijk met de Parmezaanse kaas :D
Als ik zo vrij mag zijn om hier ook op te reageren :p. Letterlijk vertaald is dat een luipaard print op je pizza. Dat wil zeggen die zwarte (verbrande) stippen op de korst.
Om eerlijk te zijn geeft hout meer sfeer maar als ik merk hoe hard het werken is voor 3 pizza's.... Dan moet ik er niet aan denken voor een grotere groep pizza te maken 🤣
Ik heb nog een voorraad hout en als die op is stap ik over naar gas.
Ja ontzettend gaaf ding! Enig nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat als je 12" pizza's wilt maken en met hout wil stoken dat je dan snel ruimte te kort komt. Na 3 pizza's moet je het hout toch wel echt stapelen en kan het op je steen vallen. Grote kans dat ik dus naar gas ga...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.