Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Met deze dikte vaak gewoon afgrillen en anders twee zones zodat je 'm kunt laten nagaren op de koudere zone.
Reversed sear doe ik alleen met echt dikke stukken vlees.
En meten met de Thermapen.
Eraf op 46 graden en dan laten rusten.
Super gedaan!
Ga ik eerdaags ook doen!
(niet om te zeiken, maar dit zijn geen madame jeanettes maar habanero's. Madame jeanette is langwerpig en fruitiger. In veel winkels zie je habanero's of adjuma's verkocht worden als madame jeanette maar dat is feitelijk gezien onjuist)
Exact dit.
Vlees is echt van topkwaliteit, dat verschil merk je zeer zeker.
Het kan vaak goedkoper, maar dan teer je in op kwaliteit.
Aanrader is de mediterrano mini walnoot, da's een droge worst op de vleesafdeling! Bedank me later maar :P
En neem van mij aan dat ik veel messen heb, heb gehad of geprobeerd heb ;)
Ergonomisch heft, goed geslepen en een juiste hardheid. In combinatie met een schitterend uiterlijk is dat een sublieme combinatie.
Dijfilet!
Vind ik zelf lekkerder, mooiere structuur.
Varkenshaas gebruik ik vrij weinig voor saté, vind dat zonde. Dan liever van fricandeau. Ondergewaardeerd stukje vlees.
Mag dagelijks van mij! Kan er geen genoeg van krijgen.
Wel met de kanttekening dat er niet dagelijks friet bij hoeft, dan liever met nasi, bami of weet ik 't wat ;)
Tja, een kind kan de was doen.
Desondanks ben ik er wel altijd weer trots op als 't lukt haha. Door de hoge hoeveelheid ketjap en palmsuiker kan 't heel snel verbranden als je even afgeleid bent.
Ik zat nog te twijfelen om voor de fotowedstrijd een mooi bordje op te maken, maar de honger won 't...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.