Beef en Steak

Recente inhoud door Roland

  1. R

    Warm gerookte forel met aspergesalade

    Mooi, hoelang heb je ze gerookt? met dat vel zullen ze misschien niet zo snel de rook opnemen?
  2. R

    Varkensgebraad op de Columbus

    Gebraadje 2,5 u laten trekken in een zoutoplossing, drooggedept en ingesmeerd met dijonmosterd, vervolgens Franky's pork rub aan alle zijden. De kamado naar 170-200 ° gebracht en het gebraad indirect er op, juist 1 uur later een kerntemperatuur van 68° en dan het gebraad aan 2 zijden nog...
  3. R

    Ruimte gemaakt en de bbq's nu op hun plaats.

    De Columbus stond hier al maar nu extra ruimte gemaakt zodat ook de smokey mountain een vaste plaats heeft, in het midden een volledig metalen tuintafel met daarop de wga. Die tafel vandaag kunnen scoren in de Gamma met een grote korting, was toonzaalmodel en laatste exemplaar. De wga staat er...
  4. R

    Weber 'full-size plancha'

    Zal er wel tegen kunnen, ik heb ook al heel lang zo'n gietijzer le creuset pan en ik doe daar alles in, ook met metaal, snij en eet al eens eiergerechten of andere dingen rechtstreeks uit de pan en is allemaal geen probleem. Al denk ik wel dat creuset zelf aangeeft om geen metaal te gebruiken.
  5. R

    Tenneker Comet TC-4

    Die 42,50 € is voor een halve maan gietijzer rooster. Op de site van Amagard die ze verdelen staat het volgende : Incl. handig Multi-Cook Systeem met halve stenen en roosters én de kolenverdeler om probleemloos tegelijkertijd boven vuur te grillen, garen of warmhouden zonder direct vuur, op...
  6. R

    Op zoek naar een Ofyr achtige bbq

    Hou ook rekening met de dikte van de bakplaat, veel van die replica's of goedkope toestellen hebben maar een plaat van 0,50 cm of dunner, je zou toch minstens 1 cm dikte moeten hebben. En zelfs met een plaat van minstens 1 cm moet je dan nog weten hoe je het de eerste keer moet gebruiken of je...
  7. R

    Tenneker Comet TC-4

    Voor de large modellen kan Columbus die inderdaad apart leveren, kosten 42,5 €. Ben zelf ook aan het overwegen voor mijn Columbus
  8. R

    Eerste keer pizza kamado bono

    Die zier er super goed gelukt uit (y)
  9. R

    Roken met vijgenhout?

    (y)
  10. R

    Roken met vijgenhout?

    Ik heb een vijgenboom waar af en toe droge takken afkomen en vroeg mij af of je hier mee kan roken? Op internet lees je verschillende meningen, van ongezond/giftig en een rook die uw eten verpest tot chef koks die het gebruiken om te roken. Heeft er hier effectief al iemand gerookt met vijgen...
  11. R

    Mosselen in de wok op de kamado.

    Mooi, nog niet gegeten met venkel, je kunt ook met veel combinaties experimenteren he
  12. R

    Metalen borstels

    Dan zou er dus metaal moeten loskomen van uw borstel, dat zou dan aan uw rooster moeten blijven hangen, er de volgende keer als je het rooster gaat gebruiken er nog steeds opzitten en ook nog eens op uw eten moeten terechtkomen, tja ??? Als je het niet vertrouwd kan je na het schoonborstelen...
  13. R

    Mosselen in de wok op de kamado.

    Bij een mooie 30 graden 2 kilo mosselen bereid in de wok. De kamado naar een 180° gebracht, wat arachideolie in de wok en als deze heet was een paar partjes limoen, hele mini tomaten, één bol look in partjes en verse rozemarijn, dit wat voorgegaard, dan de kamado naar 220° gebracht en de...
  14. R

    Lidl gietijzeren bakplaat past perfect in de kamado

    Dat is mogelijk een punt maar het fiberglas zit er ook tussen en is ook niet bedoeld om er iets zwaar op te bereiden, groenten, hamburgertjes, van die dingen. Denk dat ik het wel kan vertrouwen.
  15. R

    Lidl gietijzeren bakplaat past perfect in de kamado

    Je kan het deksel op de Plaat zelf is 42 op 23,5 en met de handvatten erbij 50,5 cm. Het zou natuurlijk moeten lukken dat bij een ander merk de handvatten ook zo netjes over de houders van het mls passen.
Terug
Bovenaan Onderaan