Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooi en met die verroeste golfplaat aan de zijkant, origineel (y)
Gaat de kar regelmatig buiten staan in weer en wind? want in dat geval inderdaad best een bescherming opzetten. Wij hadden vroeger een brievenbus in steigerhout en die is een 4 jaar meegegaan maar die stond natuurlijk constant...
Ik heb dat ding ook al eens bekeken, weet niet meer of het op Amazon was maar kreeg erg slechte reviews, zou snel beginnen roesten en dak zou water doorlekken
Welkom Dick en veel plezier hier !
Mijn kamado staat ook in de buitenlucht maar ik heb een tweedehands parasol kunnen kopen die er naast staat en zolang het wat "normaal" regent, dus geen stortbui of niet te schuin dan gaat dat prima.
Ik heb iets dergelijks van Porsche specifiek voor de Porsche messen maar die moet ik eerst een tijd weken in water voor gebruik, is dat bij deze ook zo ?
Ach ok, en dat noemen ze een hondje? Ik zag in mijn twijfelachtige brein al een hondje met een harnas aan dat dan die kamado op een kar voorttrok :unsure:
Een hondje meenemen om hem gemakkelijker door het huis te kunnen verplaatsen? wat moet ik mij daar bij voorstellen? dienen we de dierenbescherming te waarschuwen?
Ik kende het niet maar wat ik mij afvraag, houtskool of briketten die geïmpregneerd zijn met aanmaakvloeistof, wil je daarop wel iets bereiden? ik zou er voor bedanken
Waarom ovengedroogd beukenhout? Ik heb er eentje, zelfbouwapparaat en stook er verschillende houtsoorten in, uiteraard wel alleen wat niet giftig is en geen hars bevat. Ik woon nu wel op de boerenbuiten dus niet zo moeilijk om aan hout te komen en laat het zelf 2 jaar drogen.
Het is inderdaad...
Gebraadje 2,5 u laten trekken in een zoutoplossing, drooggedept en ingesmeerd met dijonmosterd, vervolgens Franky's pork rub aan alle zijden.
De kamado naar 170-200 ° gebracht en het gebraad indirect er op, juist 1 uur later een kerntemperatuur van 68° en dan het gebraad aan 2 zijden nog...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.