BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door RoelRos

 1. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Gisteren pizza gemaakt op 325 graden, geen scheur kunnen ontdekken… de vorige was schijnbaar toch een maandagochtend apparaat.. nog steeds veel plezier van de Grizzly…
 2. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Beste @RickK de https://www.welkoop.nl/grizzly-grills-halve-maan-grillplaat-gietijzer-_1302521 kun je onderin leggen zodat je hem zowel direct als indirect kunt gebruiken. Ik heb hem ook al als halve maan opvangbak gebruikt 😉 werkt goed.
 3. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Het is nooit groot genoeg…
 4. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Ik meen gelezen te hebben dat de KJ onder hoge druk geïnjecteerd wordt in een mal en de grizzly wordt ik meen gegoten. Beide Kamado’s zijn van coderiet ceramiek gemaakt en tot op heden nog steeds tevreden met m’n aankoop, hij doet wat hij moet doen.
 5. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Ik vind zelf de rode kleur erg mooi, iets met lievelingskleur... Daarnaast heeft KJ2 levenslange garantie en zijn alle onderdelen net wat robuuster. Ik weet dat Fahrenheit200 mij een nieuwe base wilde opsturen en dan had ik die zelf moeten vervangen, die was niet op voorraad dus kreeg ik een...
 6. RoelRos

  Grizzly Grill ervaringen

  Ik kreeg de volgende link van grill guru mbt het inbranden Link grill guru dat betekend eerst 2 uur op 100 graden en dan langzaam naar hooguit 250 en de tweede keer 150 2 uur en dan etc. Volgens mij kan dat zowel met als zonder, aangezien je hem na 2 uur in gebruik kan nemen.
 7. RoelRos

  Grizzly Grill ervaringen

  Gisteren is m’n nieuwe Kamado geleverd, zat onbeschadigd in de verpakking. Netjes opgelost door Fahrenheit200. Uiteraard meteen gebruik van gemaakt, Max 175 graden. Tot op heden geen scheuren o.i.d.
 8. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  De chipfeeder lijkt wel op die van yakiniku waar die houten stok in zit. Misschien dat je zelf een stok erin kunt vastmaken.
 9. RoelRos

  Grizzly Grill ervaringen

  Dikke duim voor 200fahrenheit, 2 juni wordt mijn kapotte Grizzly omgeruild voor een nieuwe. Dat dit dan pas is heeft te maken met mijn planning, ik kon een datum doorgeven na 27 mei en als het kon buiten het weekend om, vandaar…
 10. RoelRos

  Grizzly Grill ervaringen

  Ik leg ze altijd op een onderzetter van een pan, zekerheid voor alles.
 11. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Ben benieuwd…
 12. RoelRos

  Grizzly Grill ervaringen

  Op Hemelvaart had ik gemeld dat de bbq kapot was gegaan, dinsdag heb ik bericht gekregen dat ze er z.s.m. op terug zouden komen. Omdat ik donderdag nog niks vernomen had opnieuw een mailtje gestuurd. Vrijdagochtend kreeg ik bericht dat ze mij een base wilde opsturen maar dat deze pas over 3...
 13. RoelRos

  Grizzly grill elite 2021

  Nee voor de large
 14. RoelRos

  Bastard large 2021 voor minder dan 1100 euro

  Dat bedoelde ik ook, bij de basterd zit alles er standaard bij. Een nieuwe BGE compleet ligt rond de 1900, als je een kale gaat samenstellen met niet originele accessoires en 2dehands spullen kom je idd goedkoper uit.
 15. RoelRos

  Bastard large 2021 voor minder dan 1100 euro

  Beetje meer? dan moet je wel worst met worst vergelijken. De complete versie BGE ligt rond de 1900 😀
Bovenaan Onderaan