BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Robdijn

  1. Robdijn

    Parijs buikspek

    Ziet er goed uit!🤤 Toch wel benieuwd wat de sides zijn geworden, gezien je hierover advies vroeg 😉
  2. Robdijn

    Meatball lasagna.

    Om even jezelf te quoten: "Zo, jij hebt mooie ballen!"
  3. Robdijn

    With a Bone... Prairie-boter van Mergpijp en gegrilde Côte à l'Os met Bacon Jam en Roquefort

    Ik ben altijd te porren voor een goed bier, maar probeer het wel met mate en met maten te doen 🙂 Ik weet niet wat dat is, voelt voor mij hetzelfde als orgaanvlees, de gedachte van de herkomst weerhoudt me. P.s. het is Robin, mijn nickname heb ik overgenomen van mijn untappd profiel, waar ik een...
  4. Robdijn

    Uit de hand gelopen borrelplank..

    Zo dan! Masterclass borrelplank maken 👌🏻 Wel benieuwd vanwaar de keuze om short ribs tot bitterballen te verwerken? Ik kan me voorstellen dat de smaak en textuur te evenaren is met een andere snit? (Economisch voordeliger) of is dit echt een unieke smaak?
  5. Robdijn

    With a Bone... Prairie-boter van Mergpijp en gegrilde Côte à l'Os met Bacon Jam en Roquefort

    Dat trippeltje ligt hier nog te wachten op bezoek, alleen maak ik die niet soldaat. Verder ziet het er uit als een lekker dagje BBQen 👌🏻 beenmerg geeft mij nog niet echt de behoefte om aan te vallen, wellicht vergis ik mij.
  6. Robdijn

    Gevulde bavette rollade

    Lekker lekker lekker! Tenminste zo ziet het eruit 🤤
  7. Robdijn

    Char siu in de sneeuw ☃️

    Blijkbaar is "hommel", "hop" in het plaatselijk dialect. Een hoppig biertje dus 🙂.
  8. Robdijn

    Nieuw lid

    Welkom hier! Hou het wel een beetje rustig, ik zie momenteel al 3 geopende topics met dezelfde vraag die je tijdens je voorstel hier ook stelt. (dus 4x dezelfde vraag). De keuze tussen een kamado of Weber ketel staat al vaker in het forum van andere gebruikers.
  9. Robdijn

    Eendenborst

    Lekker bordje 👌🏻 zelfs voor de groentjes gezorgd... Wel een stevige voorbereiding, heerlijk zo'n imperial stout 🤤
  10. Robdijn

    Pulledpork van de mastertouch

    Kijk aan, mooie run 👌🏻 Alvast gefeliciteerd met je knorrie 🐷
  11. Robdijn

    Wie O wie?

    Poeh, dat is een goede vraag. Persoonlijk zou ik de dubbel opteren voor stoofvlees, maar meer omdat ik de zoete tonen heerlijk vind in stoofvlees. De Grand prestige (barley wine) zal ook soortgelijke zoete tonen geven in het resultaat. Ik moet zeggen dat ik nog geen fris stevige Duvel of...
  12. Robdijn

    En de moink balls proberen volgens smokey goodness recept incl. eigen gemaakte rub

    Ziet er uit als een lekkere borrel 👌🏻 fijn biertje ter begeleiding 🤤
  13. Robdijn

    Vooruitgang Afrikaanse braai

    Mooi werk hoor 👌🏻 In een "draadje" houden is uiteraard overzichtelijker. Verschillende mensen houden hier verschillende manieren aan om het in één topic te houden: 1. De "edit/aanpassen" knop gebruiken op je originele bericht, ik gebruik een browser op mijn mobiele telefoon, en moet daarvoor...
  14. Robdijn

    Ajam Rendang

    Ziet er heel smakelijk uit 👌🏻 Hier is het ook een gemis m.b.t. carnaval/vasteloavend, als grensgeval Brabant/Limburg proeven we graag van beide manieren carnaval vieren, helaas dit jaar een jaartje niet...
  15. Robdijn

    Char siu in de sneeuw ☃️

    Zo, na lang op mijn to do te hebben gestaan, heb ik vandaag de char siu volgens het recept van @Sander72 gemaakt: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/char-siu-en-yangzhou-fried-rice.19129/ Dit kostte me afgelopen zaterdag een uitje naar de amazing oriental, helaas hebben wij dichterbij geen...
Bovenaan Onderaan