BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door RicooCardoo

  1. R

    BBQ Rooster op maat

    Mocht je toevallig facebook hebben en in de smoke en bbq groep zitten. Daar maakt iemand rooster op maat van staal. Maar rvs moet ook wel lukken denk ik. Weet alleen niet of ik hier namen mag noemen dus die is onder voorbehoud: Foto's van ze werk: Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  2. R

    Waar staat jouw BBQ?

    Mijn large bastard is verhuist van de ene kant van het terras in ze originele standaard naar de andere kant van het terras in een buitenkeuken. Deze is nog niet af, maar het scheelt niet veel meer [emoji16][emoji108] Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  3. R

    pork belly burnd ends

    Lijkt me ook gewoon mogelijk [emoji106] wellicht iets langer zodat je zeker weet dat alles warm is van binnen Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  4. R

    Vernieuwingen Bastard model 2019 op voorgaande model

    Geef je groot gelijk, heb je een mooie bbq die je niet fatsoenlijk kan gebruiken voor hetgeen waar die voor gemaakt is.. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  5. R

    Vernieuwingen Bastard model 2019 op voorgaande model

    Ik heb het 2018 model nog, deze heeft echt een heel klein beetje speling (minder als 0.5mm) en heb inmiddels 50 keer low en slow gedaan vanaf januari, maar die speling is er nog lang niet uit (wel zonder extra middeltjes uiteraard).. Die paar mm speling die in de nieuwe zit moet gewoon een...
  6. R

    Nieuwe Tafel voor mijn Weber 57..

    Hoe heb je de balken die dwars tissen je bocenblad zitten bevestigd? Ik zie overal die versterkingshoeken behalve daar? Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  7. R

    Vernieuwingen Bastard model 2019 op voorgaande model

    Ze hebben het over metalen delen.. Onderstel/scharnier en dat soort dingen. Heb je bij je eten geen last van [emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  8. R

    Houtskool voor de Kamado, maar welke?

    Briketten worden vrijwel altijd afgeraden [emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  9. R

    Pulled Pork, 1e keer

    Dankjewel allemaal :D Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  10. R

    Pulled Pork, 1e keer

    Dat dacht ik ook, volgende keer ga ik iedergeval injecteren om de smaak nog verder naar binnen te krijgen! Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  11. R

    Pulled Pork, 1e keer

    Was een probeerseltje, denk miss trekt de smaak van de saus nog wat meer de procureur in. Geen idee of dat ook zo is. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  12. R

    Houtskool voor de Kamado, maar welke?

    Ik gebruik het houtskool van houtskoolmagazijn. Brand lang, goed heet en vind hem vooral makkelijk aan te steken en te regelen. Zakken zijn 17.50 per stuk en goedkoper als je er meerdere koopt. Ik heb met mijn bastard large, volle pot 28 uur gehaald op 110 graden [emoji106] Verstuurd vanaf...
  13. R

    DanBras Sateh - zoals het hoort

    Voor me kamado gebruik ik zeker geen firestarter. Ik doe dan precies hetzelfde zoals je zelf beschrijft. Voor me weber ketel gebruik ik wel de firestarter, maar laatste keer heb ik 4 haarden aangestoken en dat beviel me ook wel Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
  14. R

    Sateh Babi/Ajam (= varkensvlees/kippenvlees)

    Ik wil dit recept graag maken maar vraag me af of je bijv de slaolie voor iets van olijfolie kan uitwisselen? Of is dit echt een heel ander soort olie ook qua functie?
Terug
Bovenaan Onderaan