Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zou ook gewoon een hittebestendige mat kopen. Ben je voor 2 tientjes klaar en kun je overal opzetten. Wel even specs kijken dat het een mat is die hogere temperaturen aan kan.. sommige gaan maar tot 180.
Ik bestel ook bij de bekende shops als bbquality en beefensteak. Zelf vind ik meatmarket.online ook echt goed. Dit is gewoon een fysieke slager die zelf uitbeent en vooral bij restaurants levert. Erg goede kwaliteit, vers en ook zeer lekkere burgers. Zit in Belgie maar levert gewoon in NL.
Lekker hoor! Zeker een lange sessie vergeleken met "normaal" gedrag. Mogelijk heeft het er ook mee te maken dat je hem niet geïnjecteerd hebt. Vrienden zullen genoten hebben en 19.00 is ook een mooie tijd om te eten.
Laatste tijd kom je in restaurants regelmatig langzaam gegaard buikspek tegen. Vaak verkondigen ze dit dan als een garing van 24 uur.
Een aantal aziatische varianten daarvan vind ik zeer lekker. Nu denk ik dat zoiets op de bbq nog lekkerder kan zijn. Maar meestal ben je dan in een aantal uur...
Mooi proces zo! Dan heb ik je vast gezien dit weekend, maar helaas niet tijdens het proeven😫 Leuk event om rond te kijken, zo in mijn achtertuin 👌🏻 misschien volgend jaar even laten weten hoelaat ik kan proeven 😉
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.