Beef en Steak

Recente inhoud door RaymondJ1985

  1. RaymondJ1985

    Gietijzeren pan op de BBQ

    Ik zou een draadje kunnen starten met weinig tot niet gebruikte assesoires [emoji850] Haha leuk! Doe is! Zoals boven genoemd al. Lekker je ding doe met wat je hebt. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. RaymondJ1985

    BGE vraag

    Dank jullie wel! Ik ga er mee aan de slag. Mijn plan is om een deze dagen nog langs Hanos te gaan voor een lekker stukkie vlees of vis [emoji16] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. RaymondJ1985

    BGE vraag

    Dat is ook een idee maar voor mij zit juist de charme in het handmatig klooien met vuur. Call me old fashion. Goeie tip dus maar dit “probleem” moet te vangen zijn :-) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. RaymondJ1985

    BGE vraag

    Ik heb dat gedaan omdat de temperatuur verder dan 50 graden zakte. Eigenlijk niet zo slim want dan weet je nog niet waar je bent. Goed punt. Meer geduld hebben dus. Dank voor jullie antwoorden Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. RaymondJ1985

    BGE vraag

    Er zullen vast meer manieren zijn. Wel leuk om te horen hoe iedereen het doet. Ik dacht ook dat ik het wel wist met m’n lucht schuiven maar toch verandert de temperatuur steeds een beetje dus ik kan er nog niet genoeg op vertrouwen. Maar als jullie een streef temperatuur hebben van 200, en de...
  6. RaymondJ1985

    BGE vraag

    Waarom eerst naar 220 graden als je 160 je doel is . De hitte zit dan al in je keramiek en zal langer duren om terug te gaan en met koude componenten geeft het een grote schommeling van temperatuur in het ei maar het keramiek is nog wel op temperatuur. Goeie vraag! De reden dat ik dat doe is...
  7. RaymondJ1985

    BGE vraag

    Dag allen! Vandaag de Motherload gemaakt op de BGE large. Komt uit het smokey goodness boek en is echt een calorierijke aanrader [emoji1787] Ik kwam er vandaag achter dat ik, ondanks het al best lang in bezit hebben van deze bbq, erachter ik het afstellen nog steeds niet goed in de vingers...
  8. RaymondJ1985

    Hexmill Pepper Grinder - A game changer

    Wellicht off topic maar ik ben sinds kort trots bezitter van de Peugeot Maestro. In een filmpje van beef en steak zeggen ze dat je er ook zout mee kan malen..echter bij navraag blijkt toch van niet. Jammer want ik had liever twee molens gehad zodat ik zout en peper kon malen. Iemand ervaring met...
  9. RaymondJ1985

    Is een rotisserie het waard?

    Haha dank je wel man! [emoji16][emoji1474] Dan is er voor TS nog een dilemma minder [emoji1787] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. RaymondJ1985

    Is een rotisserie het waard?

    De gerechten zijn al genoemd. Ik vind het een leuke toevoeging. Ik heb m voor m’n large..enige nadeel vind ik wel dat ik niks anders er bij kan bereiden op mn bbq. Dan zou ik m’n WGA erbij aan moeten doen maar dat is er nog niet van gekomen( of mijn denken moet verkeerd zijn) ik heb m ook met...
  11. RaymondJ1985

    Hot Sauce Workshop met Jolijn

    Ziet er super gezellig uit! [emoji16] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. RaymondJ1985

    Dutch oven gietijzer / braadpan van gietijzer met emaille

    Mijn le creuset pan was ik toch met de hand af. Maar dat zegt veel over mijn eigen “autisme”. De skillet van gietijzer was ik ook met de hand zonder zeep. Gewoon met heet water en met de rest warmte van de bbq droogt ie goed op tot in de poriën. Zoals eerder genoemd, kies een goeie pan van le...
  13. RaymondJ1985

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Omdat ik zo enthousiast ben over de indo keuken en op zoek was naar een goed authentiek boek deze voor weinig kunnen aanschaffen..hopelijk ligt het in lijn met hoe grootmoeder het zou doen. Goed weekend! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. RaymondJ1985

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Is dat echt een goed boek? Lees er wel goeie dingen over en de indo keuken interesseert mij zeer! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. RaymondJ1985

    ff een zakje Dammers uitgeraapt. plastic zooi.

    Eens..plastic lintjes horen er niet in. Geen idee hoe het inpak of productie proces verloopt in zo’n fabriek maar goed..je betaalt er wel voor dus ik snap de onvrede. Die linten hebben echter geen invloed op het gewicht. Tot ik vanmorgen mijn bbq even klaarmaakte voor vanavond. Ik werd verrast...
Terug
Bovenaan Onderaan