Beef en Steak

Recente inhoud door RaymondJ1985

  1. RaymondJ1985

    Houtskool probleempje?

    Hoi! Ik heb alles zuiver gemaakt voor een ideale flow dus die is afgetikt. De zak bevatte inderdaad wel meer gruis..opvallend meer zelfs. Maar ik heb zojuist nog een keer geprobeerd en heb toen de grotere stukken er in gedaan zodat gruis uitgesloten is. Dank voor je tips! Mvg Raymond...
  2. RaymondJ1985

    Houtskool probleempje?

    Dag allen! Ik heb een nieuwe zak houtskool gekocht in onze welbekende bbq zaak. Ik ben even het merk vergeten dus helaas kan ik dat niet meer reproduceren. Ik ben vervolgens aan het stoken gegaan en gek genoeg zie ik dat als ik de bbq vol open zet (boven en onder) niet hoger kom dan 250 graden...
  3. RaymondJ1985

    SmokinDadBbq

    Ik vond vooral het werken met twee halve maan deflectors die in het midden open liggen wel een interessant idee! En dat hij het proefondervindelijk aantoont vind ik ook heel tof. Zo bracht met me op ideeën. Mss voor een volgende sessie [emoji2] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. RaymondJ1985

    SmokinDadBbq

    Lekker voorbarige conclusie maar toch bedank voor je reactie. Ik was meer benieuwd naar de kwaliteit van het boek en of mensen er de dubbel indirect of andere manieren hebben toegepast. Maar goed ik zal volgende keer m’n vraag wel beter formuleren om te voorkomen dat er meteen negatieve gevolgen...
  5. RaymondJ1985

    SmokinDadBbq

    Dag allen! Allereerst fijne vakantie voor degene die nog gaan en succes voor de strijders die weer begonnen zijn. Al een tijdje volg ik smokindadbbq op YouTube. Heel leerzaam. Hij heeft ook een guide voor het gebruik van de big green egg waar je voor moet betalen. Is er iemand die deze...
  6. RaymondJ1985

    roest herstellen aan de BGE

    Duidelijk [emoji1474] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. RaymondJ1985

    roest herstellen aan de BGE

    Misschien een gekke suggestie maar waarom claim je niet bij BGE zelf? Is hier niet de garantie voor? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. RaymondJ1985

    Picanha Churrasco

    Heb ik al getest voor je [emoji1787] Het past. Is wel een Large [emoji1474] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. RaymondJ1985

    Rijsttafeltje voor verlate moederdag

    Jaloersmakend. Geef je cursussen? Ik ben nog op zoek naar recepten en inspiratie. Ziet er fantastisch uit! Mvg Raymond Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. RaymondJ1985

    Kipfilet met romige Gnocchi

    Thanks!! Gaat op mijn lijstje! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. RaymondJ1985

    Kipfilet met romige Gnocchi

    Heerlijk! Hoe heb je de gnocchi gemaakt?! [emoji2] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. RaymondJ1985

    Upgrade in zicht: Weber Summit of toch de Green Egg?

    +1 eens met Cherrywood. De BGE is niet alleen voor low en slow. Ik grill op vrijdagmiddag na werktijd ook wel eens burgers af. Hot en fast is zeker mogelijk. Ik zet mijn BGE nooit binnen. Hij krijgt een hoesje om en laat de schuiven onder en boven deels open en heb nooit schimmel erin gehad...
  13. RaymondJ1985

    Upgrade in zicht: Weber Summit of toch de Green Egg?

    Welkom! Ik zit te denken aan de twee die je vergelijkt met elkaar. Hier op het forum is al eens een draadje geschreven over de summit met de titel: is de weber summit een volwaardige kamado? Wellicht kan die je meer inzichten geven. Over BGE is heel veel info te vinden. Ga eens naar een winkel...
  14. RaymondJ1985

    Kick ash can en basket

    Dag allen, Zijn de kick ash can en basket nou echt echt zo donders handig dat ze de prijs waard zijn? En zijn er mensen die merken dat je toch wat anders je schuiven in moet stellen? Ik hoor graag jullie ervaringen! Mvg Raymond Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. RaymondJ1985

    Twijfel - Bastard VX of Urban?

    Helemaal goed! Je hebt er dus goed over nagedacht. Dan gaan andere fanatiekelingen je vast helpen met een goeie keus! Mvg Raymond Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan