BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ramsyi

  1. R

    Houtskool vs Briketten

    Houtskool is toch voornamelijk om (sneller) hogere temperaturen te kunnen creëren, waarbij Briketten dan juist weer geschikter zijn voor slow cooking? Ik gebruik houtskool vaak voor de standaard hamburger/speklapjes/worstjes bbq (met vrienden) en pizza's (waarbij ik +300 graden nodig heb, dat is...
  2. R

    Kip en klaar

    Netjes hoor. Ik maak gewoon spareribs en pp klaar met Action briketten, dus niks is onmogelijk ;-).
  3. R

    Makro Iberico spare ribs heerlijk.

    If only I knew [emoji3525].... Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
  4. R

    Makro Iberico spare ribs heerlijk.

    Ziet er goed uit zeg. Toch eens een keer via via een Makro pasje proberen te regelen.
  5. R

    Picahna.....lekker!!

    Nice man! Ik heb het een tijdje geleden ook klaargemaakt, maar had er nog ietsje te veel vet aanzitten wat de smaak wel een klein beetje bederfde. Waarschijnlijk dus wat langer afgrillen (?)... Binnenkort maar weer is een poging wagen.
  6. R

    ff voorstellen

    Hallo hallo, BBQ-en doe ik al jaren graag met vrienden, maar veel verder dan de standaard hamburgers, worstjes en speklapjes kwam ik meestal niet. Vorig jaar veranderde dit ineens en dus heb ik niet veel later m'n vertrouwde Weber Original 47 vervangen door een Weber Master-Touch GBS en ben ik...
Terug
Bovenaan Onderaan