Beef en Steak

Recente inhoud door pvdp

  1. P

    Het moet vooruit gaan

    We hebben bijna 15 jaar een simpele no-nonsense Barbecook kettle (43 cm) en pas de laatste drie jaar is die eigenlijk buitengekomen. En eigenlijk is die te klein om gewoon lekker chill alles in 1 keer er op te leggen en met verschillende zones/temperaturen alles rustig klaar te krijgen en nog...
  2. P

    Ofyr en gelijkaardig: verbruikskost?

    Misschien lees ik de verkeerde reviews, maar nergens vind ik precies hoeveel van dat fijne ovengedroogde beukenhout je in je Ofyr (of gelijkaardig) moet doen voor een gemiddeld baksessietje met je vrouw en 2 kinderen. Op de site van Ofyr zelf lees ik "Voor een avondje koken (4 tot 5 uur) heeft...
  3. P

    Het moet vooruit gaan

    Ik heb het altijd druk. En ik wil goeie keuzes maken. Daarom kan ik niet zomaar een bbq shop binnenwandelen en geloven wat ze me daar wijsmaken, nee, ik ga er over zitten nadenken. En voor ik het weet, weet ik het helemaal niet meer of ik een Ofyr of een kamado of een pellet of gravity fed...
Terug
Bovenaan Onderaan