Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ben ik de enige die vindt dat het aansteken met de looflighter een bak vonken oplevert.
(wel een mooi gezicht in het donker)
Ik heb in de tuin nogal veel coniferen staan en een houten afdak waar de bbq`s onder staan.
Vindt het dus niet echt een veilige manier van aansteken (wat rook en snelheid...
IK heb de Bastard medium je komt gegarandeerd ruimte te kort. Voor mij was het een reden om er een
KJ classic2 bij te kopen. ( Masterbuild is KJ) Iets waar je ook tegen aan loopt bij een medium de accesoires .
Er is gewoon een stuk minder voor te krijgen.
En ik weet het is vaak vloeken in de...
Klopt bij geen èèn merk.
Maar bij de Bastard (2019) schimmelen de tafels en het handvat.
Ben er een tijd mee bezig geweest met Harlem bbq ze kennen het probleem maar oplossing ???
Ik heb ze zelf al eens geschuurd en gelakt maar de schimmel komt terug.
Hij staat bij mij overdekt (zonder hoes)...
Ik ben eigenlijk wel blij met dat kunstof van de KJ dat blijft tenminste mooi.
Ik heb er naast een Bastard staan wat een drama al dat hout èèn groot schimmel paradijs.
Ze staan beide overdekt kan geen regen bij.
IK zelf heb net zoiets ( Locarno) rookoven werkt perfect. ( https://www.rookovens-online.nl/)
Al menig rookworst /makreel/paling/zalm gerookt.
Ook kaas is erg leuk ( en lekker) om te doen.
Zelfs zout heb ik er al eens gerookt.
Tja verschillen in rookkasten je kan het zo gek als je zelf wilt...
Ik kan alleen spreken uit mijn eigen ervaring.
Heb een KJ en een rookkast( locarno) en heb ook een WSM gehad.
De WSM heb ik juist weggedaan omdat ik het rookwerk ( worst/vis enz enz )in de rookkast doe en
al het andere op de kamado. Bij mij stond de WSM alleen maar zielig in een hoek.
Ophangen...
hhmmm misschien inderdaad even verkeerd gelezen/begrepen.
Omdat er inderdaad nog wat andere gerechtjes gepland staan moet het even op deze manier.
( tja en de vegetariër gooit de planning even in de war )
Normaal nooit een probleem gewoon achter elkaar maken en aanvallen.
Maar wat ik dus ook al...
nee dat bedoel ik juist niet.
Ik maak ze altijd helemaal zelf. Geen voorgegaarde ( brrrrr)
Het is alleen qua planning even de vraag ( stap 3 tijdens de bijeenkomst no problemo)
Maar laat je dus na stap 2 de ribben ingepakt of uitgepakt wachten op stap 3.
Wat is wijsheid?
Ik heb binnenkort een bbq voor een aantal collega`s.
Uiteraard kunnen spareribs niet ontbreken.
Ik wil deze eigenlijk even van te voren maken dus 3-2 eerst.
En dan de laatste stap als de tuin vol zit.
Maar wat is wijsheid na stap 2 ingepakt laten of uitpakken ?
En dan laten...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.