Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ik heb er zeker pizza;s meegemaakt. De kamado heb ik niet tot 400graden opgestookt.
in mijn ogen is dit ook niet nodig voor pizza's, met 300 graden zijn ze ook gewoon gaar. en dat gaat zonder moeite.
hoogte van de temperatuur is afhankelijk van meerdere factoren, soort houtskool, hoeveel...
ik heb de colombus nu een jaar en ben er zeer tevreden over. Ik weet niet hoe snel de klantenserive reageert op een vraag/probleem, omdat ik er nog geen gebruik van heb gemaakt. Alles werkt gewoon zoals het moet. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
inderdaad, zoals Bart1978 zegt zo doe ik het ook altijd met een bavette.
voor 58 graden is die inderdaad nog erg rood. Ik heb de bavette 1x tot 56graden laten gaan, maar toen was die al bijna niet meer rood.
54 graden is een perfecte interne temp.
Is de kern temp.meter nog wel goed? even testen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.