Beef en Steak

Recente inhoud door PaulRutten

  1. PaulRutten

    Shotgun shells met jalapeno en cheddar

    dat ziet er lekker uit.
  2. PaulRutten

    Brisket en burnt ends

    verdomme, dat ziet er goed uit.
  3. PaulRutten

    3D Eind nerf blok snijplank

    Prachtige snijplank
  4. PaulRutten

    Ontgroening

    welkom op het forum. d ribbetjes zien er goed uit.
  5. PaulRutten

    The Columbus Pro Line large Q

    ziet er puik uit. heel veel plezier ermee, maar dat gaat wel lukken.
  6. PaulRutten

    The Columbus Pro Line large Q

    inderdaad foto's foto's. ook van het uitpakken :D
  7. PaulRutten

    ! Groeten van een Fransman die informatie zoekt over de Kamado Columbus!

    ik heb er zeker pizza;s meegemaakt. De kamado heb ik niet tot 400graden opgestookt. in mijn ogen is dit ook niet nodig voor pizza's, met 300 graden zijn ze ook gewoon gaar. en dat gaat zonder moeite. hoogte van de temperatuur is afhankelijk van meerdere factoren, soort houtskool, hoeveel...
  8. PaulRutten

    ! Groeten van een Fransman die informatie zoekt over de Kamado Columbus!

    ik heb de colombus nu een jaar en ben er zeer tevreden over. Ik weet niet hoe snel de klantenserive reageert op een vraag/probleem, omdat ik er nog geen gebruik van heb gemaakt. Alles werkt gewoon zoals het moet. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
  9. PaulRutten

    ! Groeten van een Fransman die informatie zoekt over de Kamado Columbus!

    welkom op het forum. er is hier al een topic over gemaakt. klik op Columbus
  10. PaulRutten

    Pulled pork

    ziet er goed uit.
  11. PaulRutten

    The Columbus Pro Line large Q

    welkom op het forum. the Columbus is een fijne Kamado. Zelf heb ik de Large (niet de Pro Line). Ben er zeer te vrede over.
  12. PaulRutten

    Bavette

    inderdaad, zoals Bart1978 zegt zo doe ik het ook altijd met een bavette. voor 58 graden is die inderdaad nog erg rood. Ik heb de bavette 1x tot 56graden laten gaan, maar toen was die al bijna niet meer rood. 54 graden is een perfecte interne temp. Is de kern temp.meter nog wel goed? even testen...
  13. PaulRutten

    Pulled Pork volgens 'het' wedstrijdrecept

    ziet er goed uit. je kunt de druippan ook inpakken met alluminumfolie
  14. PaulRutten

    Beer can chicken

    ziet er goed uit.
  15. PaulRutten

    Eindelijk weer barbecueën

    Welkom op het forum. Genoeg te lezen op het forum.
Terug
Bovenaan Onderaan