Beef en Steak

Recente inhoud door noskos

  1. noskos

    Iemand ervaring met de Grill Guru Pellet Grill?

    Daar heb ik bij Harlem wel eens mee gespeeld tijdens een workshop. Hij heeft wat hotspots en de temperatuur was niet hetzelfde als wat je instelde maar als je weet waar hij heter is en een losse thermometer gebruikte kun je er voor die prijs best lol aan beleven.
  2. noskos

    BBQ Expo 2025 Reveals the BEST New Barbecue Gear

    Hier in Nederland blijft het voorlopig doorgaan als Bastard hoorde ik van de week.
  3. noskos

    Op Audiëntie komen bij BigGreenEgg Europe (Blogje?)

    Leuk dat ze dat zo doen! Ik kom er ook vaak langs maar nooit binnen 😜
  4. noskos

    Inbranden bbq en roosters

    En ik zou de barbecue een keer opstoken om dingen die er niet in en op horen weg te branden. Laagjes vet, verpakkingsmateriaal etc 😁
  5. noskos

    Glasfiber ipv vilt - KJC I ?

    Frits heeft dat gedaan en werkt al jaren ermee.
  6. noskos

    Tip bbq restaurant A'dam?

    Pendergast is een echt barbecuerestaurant en kan ook ik van harte aanbevelen. Beste NL brisket 😜
  7. noskos

    Gevraagd tips schoonmaken druippan BGE

    Nog één keer goed schoonmaken en inderdaad voortaan folie erin. Ik heb één permanente folie laag om mijn lekbak zitten en doe dan elke sessie een vers velletje folie daar nog op. Dat “hang” ik iets boven de bodem zodat ik ook nog wat isolatie heb. Bijkomend voordeel is dat de folielagen niet...
  8. noskos

    Gyros noskos style.

    Ik heb meteen trek 😁
  9. noskos

    De “smoke” thermometer van eti/ Thermapen

    Da’s een hele fijne hoor. Jaren in gebruik gehad hier. Veel plezier ermee.
  10. noskos

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    Betere kokosbriketten (Ecobrasa) of houtskool. Briketten reageren trager maar kunnen ook heel heet worden hoor 😉
  11. noskos

    Voorstellen

    Van harte welkom bij het Genootschap!
  12. noskos

    Fardo 50 - big en watermeloen ham op het menu

    Toch ben ik een klein beetje teleurgesteld dat hij niet op de cobb ligt 😜
  13. noskos

    Fardo 50 - big en watermeloen ham op het menu

    Van harte gefeliciteerd!!! En succes met het knorretje.
  14. noskos

    Voorbereiding veur drie daag roëd, gael en greun. Mit de groet van vêrkes Wullem

    Je schrijft “Sorry dat ik de foto’s van op de BBQ was vergeten en bedankt dat jullie het naar het juiste deel van het forum hebben verplaatst” verkeerd.
Terug
Bovenaan Onderaan