Beef en Steak

Recente inhoud door noskos

  1. noskos

    Tip bbq restaurant A'dam?

    Pendergast is een echt barbecuerestaurant en kan ook ik van harte aanbevelen. Beste NL brisket 😜
  2. noskos

    Gevraagd tips schoonmaken druippan BGE

    Nog één keer goed schoonmaken en inderdaad voortaan folie erin. Ik heb één permanente folie laag om mijn lekbak zitten en doe dan elke sessie een vers velletje folie daar nog op. Dat “hang” ik iets boven de bodem zodat ik ook nog wat isolatie heb. Bijkomend voordeel is dat de folielagen niet...
  3. noskos

    Gyros noskos style.

    Ik heb meteen trek 😁
  4. noskos

    De “smoke” thermometer van eti/ Thermapen

    Da’s een hele fijne hoor. Jaren in gebruik gehad hier. Veel plezier ermee.
  5. noskos

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    Betere kokosbriketten (Ecobrasa) of houtskool. Briketten reageren trager maar kunnen ook heel heet worden hoor 😉
  6. noskos

    Voorstellen

    Van harte welkom bij het Genootschap!
  7. noskos

    Fardo 50 - big en watermeloen ham op het menu

    Toch ben ik een klein beetje teleurgesteld dat hij niet op de cobb ligt 😜
  8. noskos

    Fardo 50 - big en watermeloen ham op het menu

    Van harte gefeliciteerd!!! En succes met het knorretje.
  9. noskos

    Voorbereiding veur drie daag roëd, gael en greun. Mit de groet van vêrkes Wullem

    Je schrijft “Sorry dat ik de foto’s van op de BBQ was vergeten en bedankt dat jullie het naar het juiste deel van het forum hebben verplaatst” verkeerd.
  10. noskos

    Bastard pro

    Rooster heeft geen ronde maar achtkantige spijlen (kan ook zeskanting zijn). Er zit een nieuwe platesetter in, twee delen die je kunt draaien rond het middelpunt. Onder die platesetter zit nog een plaat. Nieuwe dop. De VX wordt een pro dacht ik. Maar pin me er niet op vast. Heb zo mijn...
  11. noskos

    Steak experimentje + cowboy boter

    Je kunt hem ook op een roostertje leggen en verder niet afdekken of zo. Dan stijgt hij ook wel door maar kan wel zijn warmte kwijt. En je kunt hem ook wat laten afkoelen indien nodig. Daarna afgrillen om de juiste temperatuur te krijgen. Zelf deed ik op de KJ indirect met de speksteen en een...
  12. noskos

    Het vuur de baas

    Mazzelaar!
  13. noskos

    Nieuwe thermometer advies gevraagd

    De Signals heeft ook wifi.
  14. noskos

    Wat is je top 5?

    Ribs in het algemeen. Ligt eraan waar ik zin in heb op dat moment 😁
Terug
Bovenaan Onderaan