BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door noskos

  1. noskos

    Brisket voor de eerste keer

    Dan heb je gewoon een heeeel groot Global mes 😂
  2. noskos

    voor de eerste keer BCC

    En mocht het op hogere temperatuur te hard gaan dan kun je er altijd even wat folie overheen doen en zo door laten garen.
  3. noskos

    Worsten broodjes

    Klein bakblikje kan trouwens ook goed ipv folie.
  4. noskos

    Pizza op de Bastard

    Ja, maar dat het bij een BGE, KJ, etc niet hoeft heeft hij niets aan 😉
  5. noskos

    Gietijzeren kookgerei - nuttig of vooral fun?

    Er kan ook een wok in. Dan heb je ruimte zat.
  6. noskos

    Worsten broodjes

    Je pizzasteen altijd met je barbecue mee opwarmen. De meesten kunnen niet goed tegen grote thermische veranderingen en kunnen daardoor knappen.
  7. noskos

    Pizza op de Bastard

    De topic starter heeft toch een Bastard?
  8. noskos

    Eerste keer ribs op de egg

    BasBQ, de forumsponsor, heeft tegenwoordig mooie ronde lekbakken in verschillende diameters.
  9. noskos

    Brisket voor de eerste keer

    Ik heb er van de week nog één gemaakt en dat duurde zo’n twaalf uur op 120°C. Hoe zwaar was dit stuk brisket? Want ik kan met een whole packer van 7kg geen 11 man 2 rondes te eten geven. Het lijkt mij ook een stuk flat dat recht is afgesneden met een stukje point er nog op.
  10. noskos

    Pizza op de Bastard

    Ik denk dat je een stuk hoger in temperatuur komt als je de ash bucket eruit laat voor een pizza sessie. Die dingen beperken de luchtstroom best wel tov geen opvangbak met kleine gaatjes 😉
  11. noskos

    Buikspekpastrami met verrassing

    Je hebt geen colorozo gebruikt. Nitriet verandert ook de structuur van het vlees. Misschien dat dat ook de gaartijd beïnvloed? Ik brainstorm maar wat hoor. Maar het is gaar als het gaar is. En liever te vroeg dan te laat want warmhouden is makkelijker dan het gaar krijgen als iedereen zit te...
  12. noskos

    Hanos

    Flammkuchen bodems uit de diepvries zijn handig om te hebben voor een snelle maaltijd. Potjes mole om overgebleven kip om te toveren in een heerlijke Mexicaanse tortilla vulling. Verder veel mooie snitten vlees. Fire-Up houtskool als het in de aanbieding is.
  13. noskos

    Eerste keer ribs op de egg

    Fijne ribjes hoor! 😍
  14. noskos

    Rib experiment

    Beetje op gevoel eigenlijk. De laag Jerk is wat dunner dan van The Spareribs (of Pulled Pork want die doe ik ook vaak op ribs).
  15. noskos

    Rib experiment

    Lekkere ribjes!! Je zou ook een laagje the Jerk kunnen gebruiken voor wat pit. Dus twee rubs combineren. Dat doe ik vaak 😁
Bovenaan Onderaan