Beef en Steak

Recente inhoud door noskos

  1. noskos

    MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)

    Ik ben nu al fan 😁
  2. noskos

    Thermometer

    Ik gebruik dat in de Napoleon gasser om in de gaten te houden of mijn gasfles leeg is. Zakt de temperatuur onder de 60°C dan moet ik wisselen 😂 Dat kun je ook voor een smoker als de WSM doen om in de gaten te houden dat alles nog lekker brandt.
  3. noskos

    Foute aankopen.

    Meatclaws 🙄
  4. noskos

    Weber Summit vs. Kamado - Waarom een Weber Summit geen keramische kamado is (en dat ook niet hoeft te zijn)

    En in de originele summit zit ook een defelctor voor indirect, dubbelwandig. In de nieuwe is dat een enkele plaat die meer stralingswarmte afgeeft. Maar met die oude hoef je dus niet te rommelen met een snake of iets degelijks, maar heb je het hele rooster tot je beschikking.
  5. noskos

    Memphis dry ribs

    Dat zijn fijne ribs! Ik heb bewust mijn rub zoals hij is gemaakt omdat hij ook niet heel veel paprika had bij Charlie Vergos. Maar zoals altijd, er is geen goed of fout 😁 Bij de Peg Leg Porker in Nashville aten we later dry ribs die wel meer paprika hadden. Ook erg lekker.
  6. noskos

    Nieuwe BBQ beginner

    Dat ligt aan je gewenste temperatuur, dikte van je keramiek, omgevingstemperatuur etc. Kortom, als je temperatuur na een tijdje weer omhoog gaat ben je er 😉
  7. noskos

    Nieuwe BBQ beginner

    Is een kwestie van veel barbecueën. Je kamado reageert erg traag en na een aantal sessies kun je beter voorspellen wat een aanpassing doet. Hou er ook rekening mee dat als je je vlees erop legt als het keramiek nog niet op temperatuur is helemaal, de temperatuur zal doorschieten zodra het...
  8. noskos

    Iemand ervaring met de Grill Guru Pellet Grill?

    Daar heb ik bij Harlem wel eens mee gespeeld tijdens een workshop. Hij heeft wat hotspots en de temperatuur was niet hetzelfde als wat je instelde maar als je weet waar hij heter is en een losse thermometer gebruikte kun je er voor die prijs best lol aan beleven.
  9. noskos

    BBQ Expo 2025 Reveals the BEST New Barbecue Gear

    Hier in Nederland blijft het voorlopig doorgaan als Bastard hoorde ik van de week.
  10. noskos

    Op Audiëntie komen bij BigGreenEgg Europe (Blogje?)

    Leuk dat ze dat zo doen! Ik kom er ook vaak langs maar nooit binnen 😜
  11. noskos

    Inbranden bbq en roosters

    En ik zou de barbecue een keer opstoken om dingen die er niet in en op horen weg te branden. Laagjes vet, verpakkingsmateriaal etc 😁
  12. noskos

    Glasfiber ipv vilt - KJC I ?

    Frits heeft dat gedaan en werkt al jaren ermee.
  13. noskos

    Tip bbq restaurant A'dam?

    Pendergast is een echt barbecuerestaurant en kan ook ik van harte aanbevelen. Beste NL brisket 😜
  14. noskos

    Gevraagd tips schoonmaken druippan BGE

    Nog één keer goed schoonmaken en inderdaad voortaan folie erin. Ik heb één permanente folie laag om mijn lekbak zitten en doe dan elke sessie een vers velletje folie daar nog op. Dat “hang” ik iets boven de bodem zodat ik ook nog wat isolatie heb. Bijkomend voordeel is dat de folielagen niet...
  15. noskos

    Gyros noskos style.

    Ik heb meteen trek 😁
Terug
Bovenaan Onderaan