Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik gebruik dat in de Napoleon gasser om in de gaten te houden of mijn gasfles leeg is. Zakt de temperatuur onder de 60°C dan moet ik wisselen 😂
Dat kun je ook voor een smoker als de WSM doen om in de gaten te houden dat alles nog lekker brandt.
En in de originele summit zit ook een defelctor voor indirect, dubbelwandig. In de nieuwe is dat een enkele plaat die meer stralingswarmte afgeeft. Maar met die oude hoef je dus niet te rommelen met een snake of iets degelijks, maar heb je het hele rooster tot je beschikking.
Dat zijn fijne ribs! Ik heb bewust mijn rub zoals hij is gemaakt omdat hij ook niet heel veel paprika had bij Charlie Vergos. Maar zoals altijd, er is geen goed of fout 😁
Bij de Peg Leg Porker in Nashville aten we later dry ribs die wel meer paprika hadden. Ook erg lekker.
Dat ligt aan je gewenste temperatuur, dikte van je keramiek, omgevingstemperatuur etc. Kortom, als je temperatuur na een tijdje weer omhoog gaat ben je er 😉
Is een kwestie van veel barbecueën. Je kamado reageert erg traag en na een aantal sessies kun je beter voorspellen wat een aanpassing doet. Hou er ook rekening mee dat als je je vlees erop legt als het keramiek nog niet op temperatuur is helemaal, de temperatuur zal doorschieten zodra het...
Daar heb ik bij Harlem wel eens mee gespeeld tijdens een workshop. Hij heeft wat hotspots en de temperatuur was niet hetzelfde als wat je instelde maar als je weet waar hij heter is en een losse thermometer gebruikte kun je er voor die prijs best lol aan beleven.
Nog één keer goed schoonmaken en inderdaad voortaan folie erin. Ik heb één permanente folie laag om mijn lekbak zitten en doe dan elke sessie een vers velletje folie daar nog op. Dat “hang” ik iets boven de bodem zodat ik ook nog wat isolatie heb.
Bijkomend voordeel is dat de folielagen niet...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.