Beef en Steak

Recente inhoud door noskos

  1. noskos

    SmokinDadBbq

    Het eerst op temperatuur laten komen van je barbecue voordat het vlees erop gaat is iets wat ik nog steeds onzin vind en zonde van de tijd en brandstof. Maar we hoeven niet naar de maan en er zijn meerdere manieren om een goed resultaat te krijgen.
  2. noskos

    SmokinDadBbq

    Inderdaad, als je het beter formuleert dan voorkomt dat misverstanden 😁 Ik denk dat alle info in zijn video’s staat over zijn manier van barbecueën. Ik ben het niet altijd met zijn methodes eens en denk dat dingen makkelijker en sneller kunnen. Ik heb van meerdere Youtubers ebooks gekocht...
  3. noskos

    Porky time!

    Ik mis alleen het badeendje nog 😜 Lekker man!
  4. noskos

    SmokinDadBbq

    Als je hem leuk vindt dan zou je hem kunnen bedanken voor alle entertainment en kennis die hij heeft gedeeld, door die guide te kopen… Dit is een beetje vragen hier of iemand misschien een pdf van mijn boek heeft omdat je mijn blog en youtube kanaal leuk vindt.
  5. noskos

    houtkool in keramische bbq

  6. noskos

    Brisket trim advies

    Brisket blijft gewoon lastig. De lekkerste briskets die wij hebben gemaakt, Frits en ik deden dat bij de wedstrijden, was high & fast. Gewoon op een hoge temperatuur. Maar het punt tussen niet gaar, perfect en te ver is dan echt heel klein. Kwaliteit van het vlees speelt ook een grote rol. In...
  7. noskos

    Brisket op de kamado

    Die zou hier teruggaan naar waar ik het had gekocht Is ook heel erg mager trouwens. Maar ja, daar heb je nu niks aan natuurlijk.
  8. noskos

    Flat ribs nog op eten na THT datum

    Uit het plastic kan er ook een funky luchtje aan zitten. Maar dat trekt als het vlees goed is wel weg. Als het steeds harder gaat stinken dan mag het weg. Maar je merkt echt wel het verschil.
  9. noskos

    Flat ribs nog op eten na THT datum

    Gewoon ontdooien en op de BBQ gooien 😁
  10. noskos

    Smooked Beef cheeck met eigen Focaccia

    Ik zou hem doorgaren. Net als met brisket, soms is dat pas bij 99°C of meer zacht genoeg. Het vlees is leidend, niet de temperatuur.
  11. noskos

    De lekkerste lazy spare ribs

    Iedereen mag doen wat hij wil. Maar dit hoort hier niet echt thuis. We zijn niet het Slowcooker Genootschap 😉
  12. noskos

    BBQ temperatuur direct en indirecte zone

    Daar heb je thermometers voor. Meten op de plek waar je vlees ligt 😉
  13. noskos

    Nieuwste kamado's

    Ben geen fan van de gietijzeren deflector in de Bastard Pro. Hij is ongelijk waardoor een lekbak of DO niet lekker staat. Heel veel hoekjes en gaatjes waar vuil in kan gaan zitten. En als je hem open doet om af te grillen heb je een relatief kleine oppervlakte. Ik had vroegâh een “normale”...
  14. noskos

    Weer eens spareribs op de BBQ

    Ik had de ribs op een witte snijplank liggen en dat wilde ik niet op de foto 😂
  15. noskos

    Weer eens spareribs op de BBQ

    Ja, is een beetje als fietsen 😜
Terug
Bovenaan Onderaan