Beef en Steak

noskos's Laatste bijdragen

  • noskos
    noskos waardeerde zyzzalive's bericht in het onderwerp Eerste keer pulled pork met Leuk Leuk.
    Dag allemaal, Onlangs hier een post geplaatst waarin ik mij heb voorgesteld. Gek op koken en een mini kamado gekocht. Eerste keer was...
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp SmokinDadBbq.
    Het eerst op temperatuur laten komen van je barbecue voordat het vlees erop gaat is iets wat ik nog steeds onzin vind en zonde van de...
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp SmokinDadBbq.
    Inderdaad, als je het beter formuleert dan voorkomt dat misverstanden 😁 Ik denk dat alle info in zijn video’s staat over zijn manier...
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp Porky time!.
    Ik mis alleen het badeendje nog 😜 Lekker man!
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp SmokinDadBbq.
    Als je hem leuk vindt dan zou je hem kunnen bedanken voor alle entertainment en kennis die hij heeft gedeeld, door die guide te kopen…...
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp houtkool in keramische bbq.
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp Brisket trim advies.
    Brisket blijft gewoon lastig. De lekkerste briskets die wij hebben gemaakt, Frits en ik deden dat bij de wedstrijden, was high & fast...
  • noskos
    noskos waardeerde Nicon's bericht in het onderwerp Parkside wetstenen met Leuk Leuk.
    Dag allemaal, In de Lidl liep ik tegen deze wetstenen aan, 6 euro per stuk. Ik heb ze meegenomen voor de leuk, voor dat geld dacht ik...
  • noskos
    noskos waardeerde PeterP's bericht in het onderwerp Zalm teriyaki met groene asperges met Leuk Leuk.
    Vandaag zalm teriyaki. Mega lekker. Kleine 20min gerookt met stukje appel hout. BBQ op 130gr indirect. Tot kerntemperatuur 48 . Elke...
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp Brisket op de kamado.
    Die zou hier teruggaan naar waar ik het had gekocht Is ook heel erg mager trouwens. Maar ja, daar heb je nu niks aan natuurlijk.
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp Flat ribs nog op eten na THT datum.
    Uit het plastic kan er ook een funky luchtje aan zitten. Maar dat trekt als het vlees goed is wel weg. Als het steeds harder gaat...
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp Flat ribs nog op eten na THT datum.
    Gewoon ontdooien en op de BBQ gooien 😁
  • noskos
    noskos waardeerde Sander72's bericht in het onderwerp Weer eens spareribs op de BBQ met Leuk Leuk.
    Mooie ribbels Dennis, lekker man!
  • noskos
    noskos reageerde op het onderwerp Smooked Beef cheeck met eigen Focaccia.
    Ik zou hem doorgaren. Net als met brisket, soms is dat pas bij 99°C of meer zacht genoeg. Het vlees is leidend, niet de temperatuur.
  • noskos
    noskos waardeerde Smokie.'s bericht in het onderwerp Weer eens spareribs op de BBQ met Leuk Leuk.
    Recepten pas ik vaak aan al naar gelang de ingrediënten die ik in huis heb. Uiteindelijk is bbq ooit ontstaan als armelui’s voedsel.
Terug
Bovenaan Onderaan