Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goedemiddag allemaal! Dit weekend ga ik voor het eerst deze winter de in de zomer gekochte barbecue eens gebruiken. De reinigingsborstel hangt nu al een paar maanden ongebruikt aan de barbecue. Nu zie ik dat er allemaal roest op zit. Herkennen jullie dit? Zouden jullie deze nog gebruiken? Groet...
Ja dat heb ik gisteren gedaan! Bij test met 250 graden ging roken perfect. Maar toen ik ribs ging maken op 120 graden gebeurde er niks op rook gebied. Dus daar zit nu ook even mijn uitdaging..
(Ribs waren overigens heerlijk!)
He allemaal, zoals ik al aangekondigd ben ik as we speak bezig met mijn eerste ribs (op de weber pulse 2000). Eerst tot 250 graden voorverwarmd en als test smokerbox erop gezet. Ging prachtig roken. Maar de ribs leg je erop met temperatuur van 105-125 graden. Hoe gaat dat dan met de smokerbox...
Hallo allemaal, leuk dat ik heb mogen toetreden tot dit genootschap! Ik heb sinds kort een Weber pulse 2000. Een elektrische bbq aangezien er weinig andere mogelijkheden waren in mijn Amsterdamse binnentuin. Zin om er mee te gaan experimenteren. Wil vrijdag een start maken met eerste ribs via...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.