Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Welkom terug Jeroen.
Nu dan maar toch voor het wachtwoord: "Password 123" , gegaan zodat het niet meer vergeten wordt [emoji12]
Verstuurd vanaf mijn SM-S908B met Tapatalk
Dank voor het delen van het gerecht en de foto's.
Gisteren als tweede gerecht op the Bastard gemaakt.
Het heeft zeer goed gesmaakt!
Verstuurd vanaf mijn SM-S908B met Tapatalk
Bedankt voor het aanbod, maar heb in mijn hoofd gezet dat ik die van the Bastard wil, inclusief pizza steen.
Verstuurd vanaf mijn SM-S908B met Tapatalk
Dank u.
Gisteren voor het eerst op de Bastard ee gerecht van dit forum gemaakt: https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://www.bbqgenootschap.nl/threads/piepers-champignons-al-kamado.31003/&share_tid=31003&share_fid=27482&share_type=t&link_source=app
Piepers & Champignons al Kamado...
Heb vroeger wel altijd genoten van een goed stuk vlees en ben door de jaren heen wel bekend geraakt met wat welke saus waar lekker op smaakt.
Daarnaast zijn de gerechten tegenwoordig zo in geur en kleur beschreven dat ik het op stapsgewijs nauw volg en later serveer. Gelukkig is mijn beste bbq...
Hi mijn naam is Mike.
Bijna 42 jaartjes geleden op deze aardbol gezet en sinds een kleine 5 jaar geen vlees meer gegeten. Overgegaan op plantaardig whole food voor mijn eigen.
Regelmatig gooi ik de bbqnoei (Weber) aan om wat te grillen, voor mijn vriendin en vrienden maak ik met veel liefde...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.