Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
excuses voor de verwarring. Ik had er vòòr het boodschappen halen er al overheen gelezen waardoor ik dus sowieso maar 1L had ipv 2. Vandaar dat ik een alternatief zocht. Bij deze. Vanavond weet ik of dat een goed alternatief was.
haha, Opgelost met behulp van ChatGPT:
Toevoegen:
1 liter koud water (voor het aanvullen van de vloeistof)
50 g bruine suiker of 1-2 eetlepels honing
1-2 eetlepels appelazijn of citroensap
Of 1el natuurazijn en 60g bruine suiker als je de appels van het originele recept ook bij bij de kalkoen...
Goede avond,
ik heb zojuist een kalkoen van 6kg in de natte pekel gezet.
Dit recept heb ik ervoor gebruikt: https://heygrillhey.com/simple-apple-spice-turkey-brine/
In plaats van de pekel af te laten koelen met ijs heb ik gewoon langer gewacht tot ie koud was, maar ik kom er net achter dat ik...
Meestal rekenen we een uur per pond op 110 graden. Dat zou 6u betekenen, maar ik zou er voor de zekerheid 8 van maken zodat je altijd nog flexibiliteit hebt als het toch langer duurt. Mocht je voor een hogere temperatuur gaan dan verkort dat natuurlijk de bereidingstijd. Ik zou even googelen...
Groot gelijk om ook te delen hoor. Geen probleem. Misschien ook wel een leuk idee als Salsa. Met bonen en/of tortilla of op een broodje. Al hoewel ik me afvraag of chips niet te veel overheerst qua vulling.
Goede morgen,
Ik heb al een aantal ideeën voor een eindejaars BBQ om uit te kiezen:
Double smoked honey bourbon glazed ham
Kalkoen
Porchetta
Prime Rib
Bavette rollade
Misschien dat ik een ander gerecht begin volgend jaar maak.
Helaas krijg ik nog wel eens van mn moeder commentaar dat ze liever...
Hallo allemaal,
Ik werk in een groente en fruit winkel. 1x pw mag ik voor wat lekkers zorgen voor de collega's. Helaas moet dat vegetarisch zijn.
Een tijdje geleden had ik bij een BBQ festival geroosterde knolselderij en butternut/flespompoen gegeten. Evt op een broodje.
Hebben jullie nog meer...
Ik kijk af en toe op dit forum. Vandaar mijn late reactie. Hoe is het uiteindelijk gegaan?
Persoonlijk zou ik je niet te veel laten beïnvloeden. Tuurlijk zal een Amerikaanse Angus een graad beter zijn. Anderzijds heb ik meerdere keren Uruguay brisket bereid met een alu pan eronder en ik kon...
Hallo allemaal,
Ik zag deze promotie video van Buswhisky toen mij de laatste 15 seconden iets opviel wat volgens mij niet helemaal klopt.
Hier haalt de kok een gegrilde steak (met strepen) uit het indirecte deel van een smoker.
Nou kan het natuurlijk zijn dat hij al een reverse sear gedaan...
Daarom zeg ik ook dat ik die vraag niet kan beantwoorden. Tuurlijk wil ik geen voedselvergiftiging maar ik kan aan de hand van deze informatie die ik op internet voor het garen van bijvoorbeeld zalm zie niet zien of die temperatuur ook veilig is voor rood vlees.
Je hebt het over een W57? Dan zou ik lekker in 2 zones werken. Als het om een kamado ging was mijn antwoord anders omdat die vaak een systeem hebben voor volledig direct of indirect. Weber werkt standaard met kolenmandjes. Dan zou ik dat lekker gebruiken.
tja, als je een zalmrecept opzoekt houden sommige een minimale dometemperatuur aan van 75 graden.
Ik denk dat ik het alleen zou proberen als je een koudrookgenerator kan bedenken die deze 15 graden kan overbruggen.
Al hoewel ik me dan afvraag. Als je een dome temperatuur van 75 hebt is je...
Zie ik goed dat je de asperges indirect hebt gegaard?
Hoe was de rollade? ik ben een beetje huiverig om rundvlees daarvoor te gebruiken. Rundvlees is al smakelijk genoeg van zichzelf.
Dan zou ik eerder een Porchetta ervan maken of veredelde Cordonbleu omdat dat beesten zijn die van zichzelf...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.