Beef en Steak

Recente inhoud door Maurice1974

  1. M

    Inkbird isc-027bw

    Waarschijnlijk gaat dit gewoon passen. Of is het met een kleine aanpassing passend te maken
  2. M

    Hertenstoof - hoe rook toevoegen?

    Je kunt bijvoorbeeld de groentes die je toevoegt eerst roken om wat rooksmaak in je gerecht te krijgen.
  3. M

    Aansteken Kamado

    Maar onder het balkon blijven BBQ-en zal vroeg of laat toch tot irritaties gaan leiden ben ik bang..... Als je rookhout gebruikt of een eendenborstje klaar maakt zal je dat niet in dank worden afgenomen denk ik? Dat ligt eraan of ie zn bovenburen uitnodigd voor het eten 😁 Als ik geen rook...
  4. M

    Char Siu met Thaise spruitjes en een top toetje

    Mooi gemaakt. Die spruitjes ga ik ook eens een keer maken.
  5. M

    Houtskool aanbiedingen

    Pets place is op zich niet zo een rare winkel. Dit is onderdeel van ijsvogel retail. Hieronder vallen boerenbond welkoop en petsplace. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat ze in hetzelfde pand zitten. En de aanbieding is prima. Daar gaat het tenslotte om
  6. M

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Mooi ding man. Ooit als ik mn vrouw kan overtuigen komt er ook zo een groen ding. Ik wens je veel pizza en ander bakplezier toe
  7. M

    Regenachtige Pinksteren?BBQ-en!!

    Dat ziet er goed uit
  8. M

    Een nieuw plekje

    Dat zei ik ook al tegen mijn vrouw. Het schuurgedeelte loopt nog 3 meter door,ze vond het anders zo een groot groen hok worden. Waarschijnlijk sta ik dus over een jaar weer te schilderen.
  9. M

    Nieuwe overkapping, met plaats voor de Q's

    Ziet er mooi uit. Handig zo een dakraam voor de rook
  10. M

    Een nieuw plekje

    Een nieuw plekje voor mn bbq. Nog even een kastje erbij maken voor de accessoires en dan is de bbq ook weer happy.
  11. M

    Kolen voor kamado

    Gewoon proberen wat je zelf prettig vind. Persoonlijk heeft marabu mijn voorkeur. Geschikt voor low and slow en wil ik grillen is het met marabu ook mogelijk. Ik kies bewust voor 1 soort omdat ik geen zin heb iedere keer de q leeg te halen om van houtskool te wisselen.
  12. M

    Mag dit ?

    Tuurlijk mag dat,het is tenslotte jou bbq Kwa kolenverdeler of hoe je het ook wil noemen maakt het niet zoveel uit wat je gebruikt. Je kunt ook de briketten aan 1 kant leggen om 2 zones te maken
  13. M

    Smoked Korean pork balls

    Die zien eruit als hele lekkere ballen
  14. M

    Spareribs 3-2-1 methode

    150 graden is erg heet. De taaie korst zal komen omdat de buitenkant van je ribben uitgedroogd zijn. Suiker verbrand vanaf ongeveer 170graden. Ik zie geen thermometer bij je rooster dus ik ga ervanuit dat je de domethermometer gebruikt hebt. Bij 140 op de dome kan het bij het rooster wel een...
  15. M

    Beef Ribs

    Lekker man. Als ik het zo inschat zijn alleen de botjes overgebleven.
Terug
Bovenaan Onderaan