Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vanavond even naar de Makro geweest voor wat spullen en wat zag ik daar?een pizzaatje voor de bastard compact in de aanbieding.
Ik heb een mini en even snel op internet gekeken en moest passen,mooi niet!
Dus gewapend met slijptol met steenschijf de steen aangevallen en ff later kon ik aan de...
Ja met bruin worden bedoel ik uiteraard karameliseren,en hoe simpel dat ook lijkt,dat kun je ook verknoeien.
Op aanraden kreeg ik port te horen maar ga zeker nog eens wat anders proberen.
Stokbroodje kaas en dan in de bbq durfde ik niet aan
Al een paar x mislukte uiensoep dus raad en daad gevraagd bij een kennis die kok is en t kwam allemaal op mn geduld aan.
Uien bruin laten worden duurt blijkbaar ff 🤔
Dus bij de Turk giga uien gehaald en in plakken gesneden en deze eerst op directe hitte een paar x omgedraaid om wat kleur en...
Geen zin in uren bezig zijn vandaag dus even naar de ah voor twee pizza bodems wat kaas en kaas/jalapeno worstjes
Worstjes op de mini bastard in een pan(netje)
En een flinke klont boter er bij
Ondertussen de large flink opstoken voor de pizza
De pizzabodem voor de helft met geraspte kaas...
Mij is verteld dat briketten chemicaliën in zitten wat invreet op de keramiek.
Eerlijk gezegd hier of ergens anders nooit iemand briketten zien gebruiken in welk ei dan ook.
Wie ben ik om er tegenin te gaan.
Daarnaast is het leuk dat er zoveel verschillende houtskool soorten zijn voor elk soort...
Zo VAKANTIE!
Dus om te beginnen voor we weg gaan de bbq eens goed schoon maken en gietijzer weer wat inbranden…..althans
Kwam tot de ontdekking dat er nog wat ontbijtspek lag dus ja als ie dan toch brand…
Dus na een broodje met kaas en ontbijtspek toch echt aan de gang.
Wel jammer van al die...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.