Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vanmiddag een mooie rib eye gescoord en met het fijne weer een leuke bbq sessie in gedachten.
Bij thuiskomst met de rib eye er achter gekomen dat de kolen zo goed als op waren,heb ik weer dus naar de ah kolen halen….op! op een grote zak na die open scheurde bij aanraken dus laat maar staan.
Maar...
Dank je wel voor je antwoord 👍
Ga ik hier voor kijken,had de pizza/rotisserie van bastard maar vond ik persoonlijk een onding,vandaar de vraag voor alleen een rotisserie 👍
Kan t recept in t Nederlands niet echt vinden maar moet zo ook lukken,echt de moeite waard.
Voor de whiskey heb ik Jack Daniels die bij de Gall en Gall in die kleine shot flesjes zit
Een stukje bavette van de ah om te proberen
Lekker gevuld met van alles
Er voor gekozen om het iets platter te slaan voor een snellere haring omdat de vrouw helaas niet van rood vlees houd
Hierbij groene asperges gemaakt,asperges in de knoflook olie waardoor de pezo en uien granulaat lekker...
Een smashburger is niet te versmaden zo lekker.
Probeer ze eens op de plancha te smashen terwijl je er wat uienringen onder doet,en ze mogen nog platter hoorje caramelisatie ziet er top uit 👍
Waneer ik mijn smash burger op de plancha doe dan moet ik alles vreselijk snel doen want de plaat is bloedje heet.
Is er een manier om de temperatuur wat lager te houden?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.