Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mij is verteld dat briketten chemicaliën in zitten wat invreet op de keramiek.
Eerlijk gezegd hier of ergens anders nooit iemand briketten zien gebruiken in welk ei dan ook.
Wie ben ik om er tegenin te gaan.
Daarnaast is het leuk dat er zoveel verschillende houtskool soorten zijn voor elk soort...
Zo VAKANTIE!
Dus om te beginnen voor we weg gaan de bbq eens goed schoon maken en gietijzer weer wat inbranden…..althans
Kwam tot de ontdekking dat er nog wat ontbijtspek lag dus ja als ie dan toch brand…
Dus na een broodje met kaas en ontbijtspek toch echt aan de gang.
Wel jammer van al die...
Had van de Sligro nog een bavette liggen.
Eerst groene asperges in de olijfolie samen met wat knoflook en paprika poeder.
Deze mooi gegaard en aan de kant
Hierna de bavette aan de beurt,deze met een hamer platter en als t goed is ook malser geslagen.
Pecorino kaas er over geraspt en vervolgens...
Weer eens wat anders dan opgerold.
Een spies van laagjes met gehakt.
1 pak a 5 wraps
1 rode ui
1witte ui
Beef kruiden van jort
3 tenen knoflook
2 tomaten
Dot sweet baby ray saus
1ei
800 gram half om half gehakt
Als eerste t gehakt samen met de gesnipperde rode ui gemengd en de kruidenmix...
Deze week bij de Sligro een picanha gescoord en kruiden van jort althuis.
De picanha droog gedept en wat hard vet weg gesneden en vervolgens de vetlaag kruislings ingesneden en een rub gegeven rondom,niet teveel aangezien er ook een pitje in zit
Dit even in laten trekken voor een uurtje om te...
Na een dagje rond toeren in de chevy zin om de bbq aan te steken maar voor wat?
Nu ben ik gek van kippenvleugeltjes maar wilde iets anders dan de standaard wings.
Op naar de ah en de benodigde ingrediënten gehaald.
Zak chickenwings en wat spullen voor de saus en de rest was in huis.
De wings in...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.