BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door mapanima

  1. mapanima

    reactie tijd lucht schuif

    Ik lees al dat ik te ongeduldig ben!!
  2. mapanima

    reactie tijd lucht schuif

    Vrinden, Sinds kort de trotse bezitter van een Black Bastard Medium, stook met Marabu Cuba houtskool, en mijn vraag is hoe lang het gemiddeld duur dat de temperatuur reageert op het verschuiven van de luchttoevoer aan de onderzijde en de uitlaat aan de bovenzijde? met vriendelijke BBQ groet...
  3. mapanima

    Gisteravond lekker bezig geweest met de BB, had ook wat groene asperges gegrild, met lekkere...

    Gisteravond lekker bezig geweest met de BB, had ook wat groene asperges gegrild, met lekkere gemarineerde kippendijen. Galapeno met kruidenkaas/reepjes ontbijtspek en moinkballs. Opa en Oma hebben heerlijk gegeven met het genot van wat spare ribs om van het bot te zuigen en een koud biertje...
  4. mapanima

    morgen weer verder met het 'Tunen' van mijn nieuwe Black Basterd Medium en pulled pork in de...

    morgen weer verder met het 'Tunen' van mijn nieuwe Black Basterd Medium en pulled pork in de marinade zetten voor de eerste low en slow sessie.
  5. mapanima

    Nieuw op het Forum

    Bedankt Frits, hoop er een hoop van op te steken. Mapanima
  6. mapanima

    Kamado opwarmen duurt lang (Bastard Large)

    Hier nieuw op het forum, met hetzelfde probleem, BB Medium gekocht, grote stukken goed houtskool, houtkrullen, maar een crime om deze op 200 graden te krijgen, thermometer getest in kokend water plus externe thermometer, dat is het probleem niet. Dus alles uitgesloten en moet het aan de lucht...
  7. mapanima

    Nieuw op het Forum

    Geachte, Staat U mij toe mij voor te stellen. Groot liefhebber van de BBQ, In het buitenland een DIY Ugly Drum Smoker gemaakt, met de beperkte middelen die we daar voor handen hadden, low en slow. Zijn toen een week bezig geweest om de temperatuur rond de 105/110 C te houden. Bij terugkomst...
Terug
Bovenaan Onderaan